Szekeres Viktor

Jött, látott és győzött a Halálos fegyver-tévésorozat

Első nekifutásra jó nézettséget szállított a Halálos fegyver alapján készített tévésorozat.

Lethal Weapon címen mutatta be az amerikai FOX csatorna a Halálos fegyver alapján készített új tévésorozatát, mely a szerdai nap egyik fénypontjaként elég jó nézettséggel debütált. Hazájában pár százezer híján 8 millió néző látta az első részt, és még a kereskedelmi korosztályban is az egyik legjobb FOX-premiert szállította a széria az elmúlt egy évben.

A sorozat főszereplője Damon Wayans és Clayne Crawford, de állandó szerepeben még feltűnik Jordana Brewster, Kevin Rahm és Keesha Sharp is. A tévés Halálos fegyver főhőse egy egykori tengerészgyalogos lesz, bizonyos Martin Riggs, aki miután elveszti feleségét és kisgyerekét, Los Angelesbe költözik, hogy ott kezdje újra az életét. Itt egy helyi nyomozót, Roger Murtaugh-t kapja maga mellé társul, aki nemrég szívrohamot kapott, aminek köszönhetően próbál kerülni mindenféle stresszes szituációt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • professional #6
    Hozd a macskát!
  • Ender Wiggin #5
    MacGuyver elsöprően negatív kritikát kapott...
  • takysoft #4
    Öreg vagyok én már ehhez....
  • kalapos01 #3
    Vagy nem hagyja ott és tovább nézi. Két lehetőség van, 50% az esélyed, hogy eltalálod, szóval nem vállalsz nagy kockázatot. (Bár ilyen marhaságot csak az ír, akinek minden jelenleg műsoron lévő sorozat tetszik. Már, ha abból indul ki, hogy ami neki nem tetszik, az másnak sem.)

    Nem mintha bármi valóságalapja lenne annak, hogy a nézők felénél több távozzon, annak meg, hogy 10M-ról hirtelen 0-ra esik vissza a nézettség..., LOL.

    Egyébként a Halálos fegyver kifejezetten jó volt. A MacGyver erős közepes.
  • Aldo Moro #2
    Te már biztosan láttad mindkettőt.
  • grebber #1
    Pff ez ugyanolyan mint a McGyver nézettsége. Gondlom mindenki megnézte majd otthagyja mert mindkettő egy rakás kaksi.