Szekeres Viktor

Újabb várt és sikergyanús filmet húztak le izomból a kritikusok

Úgy tűnik, A lány a vonaton nem lesz az új Holtodiglan.

Amikor a Universal Pictures és DreamWorks Pictures bejelentette, hogy adaptálja A lány a vonaton (The Girl on The Train) című regényt, mindenki azonnal a Holtodiglanhoz kezdte el hasonlítani a projektet, és hasonló sikert is várt el tőle. A siker persze lehet, hogy hasonló lesz, azonban a Paula Hawkins regénye alapján készült adaptáció biztos, hogy nem lesz akkora kedvence a kritikusoknak, mint a Gone Girl.

Egyelőre a RottenTomatoes gyűjtése szerint 60%-os mutató alatt produkál a film, ami a laptól rohadt paradicsomot érdemel. Mindezt annak ellenére, hogy még így is több a pozitív kritika, mint a negatív (25 kontra 18 hírünk írása pillanatában), de még így is csalódásnak minősül a fogadtatás, főleg annak fényében, hogy a Holtodiglan mutatója 88% volt 264 pozitív és 36 negatív kritikával.

A Lány a vonaton hazai kiadásán a következő leírást lehet olvasni a történetről, melyről egyébként jobb minél kevesebbet tudni: "Rachel ingázó, minden reggel felszáll ugyanarra a vonatra. Tudja, hogy minden alkalommal várakozni szoktak ugyanannál a fénysorompónál, ahonnan egy sor hátsó udvarra nyílik rálátás. Már-már kezdi úgy érezni, hogy ismeri az egyik ház lakóit. Jess és Jason, így nevezi őket. A pár élete tökéletesnek tűnik, és Rachel sóvárogva gondol a boldogságukra.
És aztán lát valami megdöbbentőt. Csak egyetlen pillanatig, ahogy a vonat tovahalad, de ennyi elég. A pillanat mindent megváltoztat. Rachel immár részese az életüknek, melyet eddig csak messziről szemlélt. Meglátják; sokkal több ő, mint egy lány a vonaton.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!