Szekeres Viktor

Két sikerfilmet jelentettek be jövő nyárra

Mivel mindenkinek elege van a folytatásokból, a jövő nyárra kiírt két eredeti film biztosan nagy siker lesz. Nem?

Szép lassan betáblázásra kerül közönségfilmek terén a 2016-os nyár, a hollywoodi stúdiók az utolsó lyukakat tömködik be a műsortervben. Azt már eddig is tudtuk, hogy jövő májusban érkezik az Amerika kapitány 3, a Rossz szomszédság 2, az Alice Csodaországban 2, a sokadik Péntek 13-film, egy új X-Men-mozi, illetve az Angry Birds-mozifilm. Most pedig bejelentésre került, hogy a sok folytatás, reboot, és adaptáció mellett egyetlen eredeti produkció is bemutatásra kerül, mégpedig május 20-án, The Nice Guys címmel. A thrillert Shane Black fogja rendezni Ryan Gosling és Russell Crowe főszereplésével. A 70-es években játszódó film egy gyilkossági ügybe keveredő magánnyomozóról és egy alkoholista testőrről fog szólni. (Érdekesség, hogy a szkriptet egy filmes fesztiválon, még 2011-ben felolvasták közönség előtt.)

A 2016-os júniusi tervekben eddig a következő filmek szerepeltek: Tini nindzsa teknőcök 2, Démonok között 2, Szemfényvesztők 2, Uncharted, Némó nyomában 2 (alias Dory nyomában), A függetlenség napja 2 és Múmia. Ismét csak csupa folytatás, reboot és adaptáció, így mindenképp friss fuvallatként kezelhető a június 17-ére betolt Central Intelligence, mely egy akciókomédia lesz Dwayne Johnson és napjaink legjobb bevételeit termelő komikusa, Kevin Hart főszereplésével, a Családi üzelmeket is jegyző Rawson Marshall Thurber rendezésében. A történet főhőse egy egykori középiskolai sportolósztár lesz (Hart), aki könyvelőként dolgozik. Őt keresi meg az egykor az iskolában agyonalázott osztálytársa (Johnson), aki azóta a CIA-hez került, ahol bérgyilkosságokkal keresi a kenyerét. Ketten együtt egy katona titkokkal kereskedő bandát próbálnak meg lefülelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hitman090 #3
    KB az összeset várom!
  • AZUL #2
    szerintem igen ötletes volt a forgatókönyv, s meglepően jók voltak a színészek is benne... az egy dolog, hoyg neked ez nem tetszett... ;)
  • RAZOR27 #1
    az az allja gané szemfényvesztők folytatást kap? Meddig süllyedsz még hálivúd?