Szekeres Viktor

Képek érkeztek a Setét torony forgatásáról

Egy kicsit Amerikában forgatták a Setét toronyt.

A napokban folytatódott a Setét torony (The Dark Tower) forgatása, s erről készült is pár lesifotó, ugyanis a Dél-Afrikában zajló munkálatokat egy rövid idő erejéig megszakították, hogy New York Cityben vehessenek fel pár jelenetet. És ezeknek az utcai jeleneteknek köszönhetően láthatjuk, hogy miképp fog kinézni a Randall Flagget alakító Matthew McConaughey, valamint Idris Elba, aki Roland Deschain lesz a filmben.

Klikk ide! Klikk ide!

A tervek szerint Amerikában már február 17-én bemutathatják a Stephen King regénye alapján készített filmet, ami nem az első könyv adaptációja lesz, de azt még nem árulták el, hogy melyikkel kezdik a sort. A legtöbb tipp szerint a harmadikkal. A filmet Nikolaj Arcel rendezi, aki eddig skandináv filmeket jegyzett, többek között az Oscarra is jelölt Egy veszedelmes viszonyt. Érdekesség, hogy Arcel emellett forgatókönyvíróként is igen termékeny, ő írta például a zseniális Fácángyilkosokat, illetve a Nyomtalanult, a legnagyobb sikerét pedig A tetovált lány adaptációjával érte el. Így nem is meglepő, hogy újraírta az Akiva Goldsman által írt eredeti szkriptet, mely még akkor készült, amikor Ron Howard rendezte volt az adaptációt.

A Warner és a Universal kiszállása után egyébként úgy tűnik, hogy a Setét toronyból a Sony Pictures stúdiónál lehet végre valami.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!