Szekeres Viktor

A Zootopia az első félév legnagyobb közönségkedvence

Majdnem minden országot meghódított a Zootopia.

Lenyűgöző teljesítményt tudhat mögött az itthon Zootropolis - Állati nagy balhé címen adott Disney-animációs film, és nem csak azért, mert Amerikában már 337, a világ többi részén pedig 658 millió dollár bevételt gyűjtött, ami azt jelenti, hogy alig pár millióval van már csak elmaradva az egymilliárd dolláros álomhatártól, melyet a napokban meg is fog hódítani. A film egyik legnagyobb teljesítménye ugyanis az, hogy nagyon stabilan nézi a közönség.

Amerikában például a Zootopia múlt hétvégén töltötte a 13. hetét a hétvége tíz legnézettebb filmje között, ami kivételes bravúr, ilyen sok időt sem a Star Wars: Az ébredő erő, sem a Jurassic World, sem pedig a Bosszúállók nem töltött a top10-ben, pedig ezek a filmek 200 milliónál is nagyobb nyitányt produkáltak, szemben a Zootopia 75 millió dollárjával.

A fentiek fényében nem kicsit meglepő, hogy még mindig nem jelentették be, hogy elkészülne a folytatás, de valószínűleg, ami késik, nem múlik. Az biztos, hogy a készítők nem lennének anyagszűkében, hiszen egy interjúban elmondták, hogy több városrészt és karaktert ki kellett vágniuk a filmből, mert úgy érezték, nem tudják jól integrálni őket a történetbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!