Szekeres Viktor

Idén még egy ilyen szép animációt nem fogunk látni - itt a Kubo új előzetese

A Kubo új előzetese, még az eddigi videóknál is lélegzetelállítóbb.

Döbbenetes hatásúak az alábbi képsorok, melyeket nézve nem könnyű elképzelni, hogy mekkora munka lehetett Kubo and the Two Strings elkészítése, hiszen egy stop-motion technikával készített filmről van szó, melyben az animátorok a karakterek mozgását képkockánként rögzítik, s az így létrehozott jeleneteket egészítik ki számítógépes effektekkel, ha például a háttér változtatásáról van szó.


Az új Laika Animatopn új filmjének premierjére augusztus 19-én fog sor kerülni, a rendező pedig nem más, mint az az Travis Knight, aki a LAIKA vezetője - neki ez lesz a rendezői debütálása. A filmet a ParaNormant is jegyző Marc Haimes és Chris Butler forgatókönyve alapján készítették, a szinkronhangjai között ott lesz Matthew McConaughey, Charlize Theron, Rooney Mara, Ralph Fiennes, Brenda Vaccaro és Art Parkinson.

Nagy meglepetésre, még manapság is van igény a LAIKA filmjeire, hiszen a stúdió eddigi animációi közül a ParaNorman Amerikában 56, a világ többi részén pedig 51 millió dollárig jutott el, a Coraline és a titkos ajtó hazájában 75 milliós teljesítményt produkált, nemzetközileg pedig 49 milliósat, a tavalyelőtt bemutatott Doboztrollok pedig 51 és 59 milliós bevételt produkált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #3
    Szerintem pont ezen animációs filmek tekintetében, nem túlzottan célszerű - jó oké, minden filmkészítőnek az a célja, hogy nyereséges legyen a filmje - a bevételeket alapul venni... ParaNorman, a Coralaine és a Doboztrollok is egyedi hangvételűek, látványviláguk, nem szokványosak. A történetük sem kimondottan gyerekeknek való. Az ilyen filmek vállnak igazi kedvencé egy bizonyos réteg számára - akik szeretik a különös hangvételű alkotásokat - majd később igazi kultuszfilmekké. Nekem mindhárom alkotás, nagyon tetszett.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2016.05.04. 14:41:30
  • Cyberdog #2
    Szerintem is.
  • CRMessen #1
    megnézős