Szekeres Viktor

Végre egy korrekt előzetest kapott az új Szellemirtók

Továbbra is nagy erőkkel folyik a Szellemirtók folytatásának reklámozása.

Nyilván sokan ismét negatívan fognak reagálni a lenti Szellemirtók (Ghostbusters) előzetesre, de az biztos, hogy ez az új trailer sikerült legjobban az eddigiek közül - lehet, hogy a készítők odafigyelnek a visszajelzésekre, s azok alapján alakítják a kampányt? Mint ismeretes, az új Szellemirtók főszereplője Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy és Leslie Jones, a filmet pedig a mostanság sikert sikerre halmozó Paul Feig rendezte. Érdekesség, hogy a klasszikus Szellemirtók három főszereplője, Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson is szerepelni fog a folytatásban - a negyedik egykori főszereplő, Harold Ramis sajnos már elhunyt. A jelenlegi tervek szerint július 15-én kerül sor az amerikai premierre.


Azt nem tudni, hogy a Sony stúdió milyen bevételi teljesítményt tekintene sikernek, de érdekesség-, illetve viszonyításképp érdemes megemlíteni, hogy az 1984-es első rész Amerikában 242, a világ többi részén pedig 53 millió dollár bevételt termelt, míg a 89-es folytatás hazájában 112,5 millióra volt jó, Amerikán kívül pedig 103 millióra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #3
    Sikeres lesz a film, eleinte a cím és a logó miatt de semmi köze nem lesz az igazi Szellemirtók filmekhez.
  • Zombee #2
    Még az se. Fos elektronikus feldolgozás, az eredeti sokkal jobb.

    A szereplők nagyon bénák, süt róluk a suttyóság. A régi gárdáról el lehetett hinni, hogy lökött tudósok.
  • Dewri #1
    Talán más szereplőkkel. De még úgy se. Universal Channelre való minőségnek tűnik továbbra is. Ebben a trailerben is csak a zene jó...