Szekeres Viktor

Folytatódik a Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron

Újabb tévésorozatos folytatás készül a Wet Hot American Summerhöz.

A Netflix bejelentette, hogy újabb 8 részes szériát rendelt be a Wet Hot American Summer című filmet folytatandó. Az itthon Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron címen ismert kultfilmet a nyáron folytatta egy sorozat, a Wet Hot American Summer: First Day of Camp, mely valójában előzményt kínált a 2001-es filmhez, azonban mindezt az azóta öregebb eredeti szereplők közreműködésével. Az új szezon 2017-ben érkezik és 10 évvel később, azaz már a kilencvenes években fog játszódni.


A készítők továbbra is Davd Wain és Michael Showalter maradnak, azonban azt még nem tudni, hogy a szereplőgárdából kik térnek vissza - feltételezhetően majdnem mindenki, hiszen a sorozatot úgy rögzítették, hogy a legtöbb színésznek csak egy vagy pár napos elfoglaltságot jelentsen. A főszereplők között például ott volt Paul Rudd, Michael Ian Black, Bradley Cooper, Judah Friedlander, Janeane Garofalo és Amy Poehler, valamint Joe Lo Truglio, Ken Mrino, Molly Shannon, Michael Showalter, Christopher Meloni, Marguerite Moreau, Zak Orth, David Hyde Pierce és Elizabeth Banks is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #1
    Méretes péklapáttal kéne csapkodni azokat, akik ilyen filmcímet kifosnak magukból. Arra azért kíváncsi lennék, hogy témájában van-e köze a Tudom mit tettél nyáron thrillerhez, vagy csak céltalanul beleerőltették a címbe, csak mert "viccesen" hangzik.