Szekeres Viktor

Előzetes alapján egy cseppet sem lesz vicces a Bír-lak újraindítása

Az előzetes alapján a Bír-lak nem néz ki túl jól sikerült sorozatnak.

Azt mindenki meg tudja ítélni magában, hogy valaha vicces volt-ez itthon Bír-lak címen sugárzott Full House, az alant látható első, teljes előzetesből pedig az is kiderül, hogy a sorozat újraindítása biztos, hogy nem lesz az. Cserébe viszont kegyetlen nagy nosztalgiafröccsel fog szolgálni az eredeti széria rajongói számára, akik talán az ócska poénok ellenére is megnézik az új szezont, mely pénteken itthon is bemutatkozik a Netflixen.


A Fuller House története pont annyi évvel fog az eredeti sorozat után játszódni, mint amennyi idő eltelt a premierje és a Full House fináléja óta. Ezek szerint 2016-ban DJ állatorvos lett, aki özvegy, de egyben gyereket is vár. A lány, illetve nő San Francisco-ban él, amikor beköltözik hozzá húga, a zenész Stephanie és legjobb barátnője, az ugyancsak egyedülálló anya Kimmy. DJ-nek már eleve van egy 7 és egy 12 éves fia (az egyik lázadó típus, a másik neurotikus), míg Kimmy-nek meg egy tini lánya.

Jó pár visszatérő színész lesz az új sorozatban, természetesen ismét láthatjuk John Stamost is, a főszereplők viszont Candace Cameron-Bure, Jodie Sweetin és Andrea Barber lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!