Szekeres Viktor

Ígéretes Marvel-film tűnt el a tervezett bemutatók közül

Csendben eltűnt a tervezett Marvel-premierek közül a The Inhumans.

Eredetileg 2019. július 12-én került volna bemutatásra Amerikában a Marvel Studios The Inhumans című filmje, azonban ezt eltakarította a stúdió a programtervezetéből, annak ellenére, hogy a pletykák szerint a Phase 4 szerves részét jelentette volna. Bár a lépést nem indokolta a Marvel valószínűleg a stúdió kapacitásában keresendő az ok, hiszen a dátum kitűzésekor még nem gondoltak arra, hogy a Hangya folytatást kaphat, illetve, hogy egy Pókember-filmet is el kell készíteniük. (Pedig az "inhumánok" a Marvel Studios tévésorozatában, a nagy bukásnak számító Agents of S.H.I.E.L.D.-ben is elkezdtek szép lassan feltünedezni.)

A galaxis őrzői sikere után kezdett el egyre nagyobb hátszelet kapni a The Inhumans-projekt, melynek filmverziójához Joe Robert Cole írt forgatókönyvet. Ő, hasonlóan A galaxis őrzőit jegyző Nicole Perlmanhez kvázi belső írója, kreatív ötletembere a Marvel Studiosnak, így ha meg is valósul a The Inhumans-film, akkor a szkriptjét valószínűleg át fogják írni.

A The Inhumans annak idején 1965-ben debütált a Fantasztikus Négyes-füzetek 45. számában. A Stan Lee és Jack Kirby által kitalált csapat később, a 90-es években már saját minisorozatot is kapott, s azóta igen aktív résztvevői a Marvel-univerzumnak. Tagjai között olyan szuperhősök találhatóak, mint Black Bolt, Karnak, Medusa, Gorgon, Triton, Crystal, az újabb generációban pedig Tonaja, Alaris, San és Nahrees.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!