Szekeres Viktor

Az Eredetre hajaz a Doctor Strange című Marvel-film első előzetese

Megérkezett a legújabb Marvel-film előzetese.

Nagyon sokan szeretik a Marvel Studios szuperhősfilmjeit, vonzerejükről sokat elmond, hogy sokan azok közül is nézik, akik később utálatuknak adnak hangot. Azonban nem csak cicanadrágos hősök városrombolós pornójában utazik a Marvel, így aki a Bosszúállók után némiképp újszerű szuperhősös megközelítésre vágyik, annak érdemes egy pillantást vetnie Doctor Strange filmjére.


Az Amerikában 2016. november negyedikén bemutatásra kerülő alkotást Scott Derrickson rendezi, a főszereplő Benedict Cumberbatch lesz, a történet pedig egy agysebészről szól, aki egy szörnyű autóbalesetet követően felfedezi a mágia rejtett világát és különböző alternatív dimenziókat. A kisebb szerepekben olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, valamint Scott Adkins és Amy Landecker.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Én nem vagyok egy spermanosfilmstílus rajongó, de megnézem ezeket a filmeket, mégha megpróbálom a helyükön is kezelni. A képregény általában egy könyvből készült film sikere után létrehozott alkotás. Majd ezt visszafilmesíteni, feltételezve hogy minden egyes adaptációnál jelentősen veszít a művészi értékéből, akkor kb a trágyalé és a sima moslék közötti szintű anyagot várhatunk (attól függően, hogy a képregényből készült rajzfilm és vagy videojáték is befigyel-e még a körbe).

    És még is a szjupörhírós műfaj ennek ellenére képes a maga kategóriájában bizonyos értelemben vett gyöngyszemelket kiizzadni.

    Remélem ez is ilyen lesz. A sablonosság, a fárasztásig ismételt más műfajokból lopott közhelyek halmozása, a szjupörhíró műfaj nem sajátja, hanem egyfajta alapja. Ugyan így veszélyes itt bármiféle újszerűséget emlegetni, vagy kísérletetzni vele. Bár én a magam perverz módján marhára várom már azt a korszakot, amikor ezek a karakterek végre teljesen kiszabadulnak a saját műfaji kereteikből! :D
  • Ender Wiggin #1
    Chiwetel Ejiofor a hátán karddal... Serenity? Elhajló valóság... Inception? A kopasz kung-fu mester... bármilyen shaolin-film?

    "Nagyon sokan szeretik a Marvel Studios szuperhősfilmjeit, vonzerejükről sokat elmond, hogy sokan azok közül is nézik, akik később utálatuknak adnak hangot"

    Igen, ez a vonzerő! Az eszedbe jutott-e pl. hogy vannak, akik látatlanban nem fikáznak, hanem megnéznik a filmet?