Szekeres Viktor

Így varázsol Doctor Strange, az új Marvel-szuperhős

Ilyen lesz Benedict Cumberbatch Doctor Strange-ként.

Új hivatalos kép érkezett a Marvel egyik új szuperhősének, Doctor Strange-nek az önálló filmjéhez - a fotón a főhőst alakító Benedict Cumberbatch kézmozdulatát csodálhatjuk meg. A kép megjelenésének pedig az az apropója, hogy a forgatás hétvégén fejeződött be New Yorkban. A 2016. november negyedikén bemutatásra kerülő alkotást Scott Derrickson rendezi, akinek a Sinister című nagysikerű olcsó horrort köszönhetjük, valamint a drágább, de Amerikában kevésbé sikeres Távozz tőlem, Sátán!-t.

A Prometheust is jegyző Jon Spaihts forgatókönyve alapján készülő film egy agysebészről szól, aki egy szörnyű autóbalesetet követően felfedezi a mágia rejtett világát és különböző alternatív dimenziókat. A kisebb szerepekben olyan színészeket láthatunk a filmben, mint Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo), Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton (The Ancient One), valamint Scott Adkins és Amy Landecker.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #3
    https://www.facebook.com/takypapa/posts/1096379287048144
  • wraithLord #2
    "A kisebb szerepekben olyan színészeket láthatunk a filmben, mint (...)"

    Tehát férfi és nő színészek is lesznek benne, vagy pont a felsoroltak?

    Nem is tudtam, hogy lesz még egy szuperhősös film.
    Lassan már egész Hollywoodot azonosítani lehet majd egy Marvel vagy DC szuperhőssel, ahelyett, hogy a nevén neveznénk a színészt + ha esetleg valaki nem tudná, ki az, megemlíteni egy-két emlékezetes filmjét.
  • bertino #1
    sóhaj...