Szekeres Viktor

Jason Statham lesz A jurassic cápa főszereplője

Jason Statham végre nem tipikus akciófilmben fog szerepelni.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint egy akciósztár, nevezetesen Jason Statham lesz a főszereplője a Meg című őscápás könyv alapján készítendő filmnek. Az itthon Meg - A jurassic cápa címmel megjelent Steve Alten könyvet már régóta tervezi feldolgozni Hollywood, s a szereposztási infó arra utal, hogy erre végre sor is fog kerülni. Arról nincs hír, hogy kit alakítana az angol színész, de nagy valószínűséggel a főhőst, Jonas Taylort. A filmet jelen állás szerint Jon Turteltaub rendezi James Vanderbilt forgatókönyve alapján.

A film várható történetét legegyszerűbb az itthon is megjelent könyvkiadás fülszövegét beidézve ismertetni: "A 20 tonna súlyú és 30 méter hosszú lény a bolygó legnagyobb vadásza volt a dinoszauruszok korában, 70 millió éves gyilkolási ösztönnel felfegyverkezve. A hihetetlennek tűnő, felfoghatatlan méretű állat létezésének bebizonyítása a célja a könyv főszereplőjének, aki egy szigorúan titkos küldetés során a Csendes-óceán legmélyebb kanyonjában találja magát, szemben az állatvilág történetének legvérengzőbb és legnagyobb ragadozójával, a MEG-gel. A küldetés egyetlen túlélőjének állítását a ma is élő állatról szkeptikusan fogadják. Évek múlnak el, míg a paleontológus, barátja segítségével újra az eddig ember által nem járt mélységbe száll. Szemtanúja lesz, miként tör újra felszínre a több millió évvel ezelőtt kihaltnak hitt "szörny", akinek a Földön nincs ellenfele. Ha nincs, aki legyőzze, mindörökre vérvörösre festheti az óceánok vizét."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #6
    Bakker 1 halhatatlan capa...legalabbis termeszetes uton sosem pusztul el..
    "Ha nincs, aki legyőzze, mindörökre vérvörösre festheti az óceánok vizét."

    Meg hat ertem en, hogy nem kell nagyon tudomanyosnak lennie, de mi a fenet keres 1 ekkora dog a Mariana-arok feneken? (gondolom az lehet a Csendes-ocean legmelyebb kanyonja)
    "The Mariana Trench contains the deepest known points on Earth, vents bubbling up liquid sulfur and carbon dioxide, active mud volcanoes and marine life adapted to pressures 1,000 times that at sea level. "
  • oritomi #5
    Azt borítékolni lehet hogy egy harminc méteres állatnak esélye sincs egy 1,78 magas emberrel szemben ha az Statham :) (ha meg Chuck Norris akkor meg pláne)
  • Garou #4
    Muszáj kérlek, különben megfestheti a vizet.
  • NEXUS6 #3
    Jujj. A ZS-kategóriás évtizedek óta működő cápaműfaj regnálása után nagyköltségvetésű "komoly" filmet ebben a témában csinálni max Tarantino stílusában szabad!

    Mondjuk Statham csinált már 1-2 ilyesmi filmet, szal talán még nincs minden veszve, talán nem veszi a "mű" magát túl komolyan.
    XD
  • Sequoyah #2
    "Ha nincs, aki legyőzze"
    Jellemzo. Talalunk egy uj, eddig kihaltnak hitt fajt. Mit csinaljunk vele? OLJUK MEG!!!
  • Zombee #1
    Ez rossz film már nem lehet! :)