Szekeres Viktor

Jason Statham visszatér A mestergyilkos 2-ben

Tommy Lee Jones-szal és Jessica Albával érkezik A mestergyilkos 2.

Múlt hét végén a Lionsgate bejelentette, hogy a Summit Entertainment két legújabb filmjét mikor tervezi bemutatni Amerikában. Ezek egyike A mestergyilkos folytatása lesz, melynek forgatása a napokban kezdődött el Thaiföldön. A Mechanic: Resurrection címre hallgató filmet 2016. január 22-én kezdik el vetíteni odaát.

A Mestergyilkos 2-t a német Dennis Gansel rendezi, akitől itthon a Napola - A Führer elit csapatát és A hullámot láthattuk nemrég, de ő készítette annak idején az itthon nagy sikert arató Csajok a csúcsont is. Jason Statham természetesen vissza fog térni Arthur Bishop szerepében, hiszen a remake alapjául szolgáló eredeti Charles Bronson-film megváltoztatott befejezésnek köszönhetően életben maradt a karaktere. Statham mellett Tommy Lee Jones, Jessica Alba és Michelle Yeoh lesz benne az új epizódban.

A mestergyilkos 2011-ben nem robbantott bankot, igaz, a bevételére panasz sem lehet, hiszen úgy teljesített, mint az egykori átlagos Statham-filmek, Amerikában 29, a világ többi országában pedig összesen 22 millió dollárig jutott el. A nem túl magasnak tűnő számok ellenére a film a 2008-as A szállító 3 óta a legsikeresebb Statham-mozinak számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!