Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: Jason Statham új filmje durvulós előzetest kapott

Jason Statham talán a Harcban élve című akció-thrillerrel végre kitör a középszerből. A színészre igencsak ráférne egy sikeres saját film, s mostani premierje "piros" előzeteséből az derül ki, hogy minderre lehet is némi esélye.

Csak 18 éven felülieknek szóló előzetest kapott Jason Statham új filmje, a kifejezetten ígéretesnek tűnő Homefront. A filmet, melyben Statham mellett még olyan színészek szerepelnek, mint James Franco, Winona Ryder, Kate Bosworth és Frank Grillo, a tervek szerint november 27-én fogják bemutatni Amerikában, nálunk pedig 28-tól láthatja a közönség Harcban élve címmel.


Az Open Road Films által gyártott alkotás rendezője az a Gary Fleder, aki annak idején a remek Leszámolás Denverben című filmmel futott be, majd A gyűjtőt vitte sikerre. Az elmúlt tíz évben, Az ítélet eladó óta azonban inkább csak tévésorozatok epizódjait rendezte, egyetlen filmes próbálkozása, a 2008-as A megállíthatatlan is megbukott. Igaz, a tévésorozatok világában több sikert is elért, hiszen az általa készített pilotokat (A folyó, Vegas, A szépség és a szörnyeteg, Star-Crossed) sorban berendelték sorozatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!