Szekeres Viktor

Szuperfilmek az RTL Klub tavaszi kínálatában - itt az előzetesük

Ha RTL Klub vagy TV2, és ősz (vagy tavasz), akkor szuperfilmek.

Az RTL Klub úgy gondolta, hogy sajtóközleményben emlékezik meg arról, hogy tavasszal is fog filmeket adni. Persze ezeket a filmeket szuperfilmeknek titulálják, pedig mindössze arról van szó, hogy a főszezonban mindig viszonylag friss mozis alkotások tévés premierjeire kerülhet sor. A kínálathoz természetesen ismét készült egy előzetes.


A következő hónapokban az RTL-es nézők láthatják például a Bosszúállók, Noé, A lázadó, Amerika kapitány - Az első bosszúálló, Az acélember, Robotzsaru, Gyakornokok, Nagyfiúk, Nász ajánlat, Coming Out, Non-stop, Gyerekjáték, Karate kölyök, Utazás a rejtélyes szigetre és a Dumapárbaj című filmeket. A nagy kérdés, hogy melyik film mennyire fogja érdekelni a nézőket. A filmek tévés nézettségét ugyanis mindig nehéz megjósolni, hiszen olykor a legnépszerűbb mozifilmek remek nézettséget érnek el, máskor viszont épp a népszerűségük miatt nem nézik meg őket tévében, hiszen annyian látták már korábban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #3
    Reklám!
  • kalapos01 #2
    Mi más. Ha a Trónok harcáról van hír, akkor az reklám. Ha arról, hogy jön egy új sorozat, akkor az is. Ha arról, hogy jó volt egy film, akkor az is.

    Azért ne legyünk már süsük, hogy nem tudjuk megkülönböztetni a reklámot egy sima közléstől.