Szekeres Viktor

Megvan az RTL Klub új, nagyszabású valóságshow-jának műsorvezető párosa

Nádai Anikó és Fördős Zé lesz a műsorvezetője a Farmnak.

Nádai Anikó és Fördős Zé új terepen bizonyíthat tavasszal, ugyanis ők lesznek az RTL Klub tavasszal induló Farm című realityjének műsorvezetői, adta hírül sajtóközleményében a piacvezető tévécsatorna. A valóságshow-ban, amelyben egyébként csaknem nyolcezren jelentkeztek, egy múlt századbéli tanyán a kiválasztott játékosoknak nem egyszerű körülmények között kell majd bebizonyítaniuk, hogy kemény fából faragták őket.


Az RTL leírása szerint a játékosoknak "legyen szó bármilyen mezőgazdasági munkáról vagy kilátástalannak tűnő helyzetről, érdemes lesz küzdeni, hiszen a legszívósabb és legkitartóbb versenyző húszmillió forint összértékű nyereménnyel távozhat a műsorból". A Farmot egyébként a profi reality-rajongók jól ismerhetik, hiszen annak idején már ment a VIASAT3 műsorán is. Kérdés, hogy vajon a TV2 Éden Hoteles bukása után az RTL-nek sikerül-e sikerre vinnie az egykori Viasatos formátumot?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #2
    Agyhalál tábor.
  • Dewri #1
    Ne, ez legalább annyiban jobb bármelyik másiknál, hogy itt nincs a seggük alá tolva minden egy luxusvillában, hanem valóban nekik kell csinálni mindent...