Szekeres Viktor

Tévében is látható lesz a Saul fia

Az RTL Klub mutathatja be elsőként a Saul fiát.

A Nemes Jeles László rendezte Saul fia eddig több, mint 20 nemzetközi díjat és elismerést gyűjtött bemutatása óta, többek között a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál nagydíját, az Arany Glóbuszt és legutóbb az Oscar-díj jelölést - hogy a díj meglesz-e, az hétfőn hajnalban fog eldőlni. Éppen ezért nem meglepő, hogy az RTL Klub közleményében úgy fogalmaz, hogy a csatorna "büszke arra, hogy a készítők az ország legnézettebb csatornáját választották a film első televíziós bemutatására."

Az Amerikában már több, mint egymillió dollár bevételt elérő, itthon pedig 150 ezer mozis néző felé közelítő filmet az RTL Klub kiemelten fogja kezelni, a célja az lesz, hogy a lehető legtöbb tévénézőhöz juthasson el, ráadásul a filmet a feldolgozás módja miatt megszakítás nélkül sugározzák majd. A Saul fiát a mozis forgalmazás után, várhatóan még az idén láthatják az RTL Klub nézői.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ElNano #35
    Kinek mi a jó film. Tőlem aztán csinálhatnak filmet a szcientológiáról, lehet akármilyen blockbuster, a téma nem érdekel. Ennél is ez van, tökkkkéletesen hidegen hagí, nem az én dolgom, nem az én ügyem. Ráadásul ellenszeves a filmalap szelektív és egyoldalú működése is, ami mögött én koncpeciót vélek felfedezni. Na most ha ez a meggondolás és tudatosság számomra taszító, akkor mindne, általuk támogatott filmet kerülni fogok nagy ívben. Ennyi a történet részemről. Meg hát a minden hónapban megtartott holokauszt-emlékezések után valahogy nem érzek ingerenciát arra, hogy önszántamból ilyen filmeket nézzek. Kurvára kiölték belőlem a témakör iránti érdeklődésemet, sőt...
  • ostoros #34
    Hát ez az!
    Volt egy darab cikk a Lovasíjászról az egyik nagyobb hírportálon. Egyből megjelent egy rakás libsi, és lenácizta azokat akik megnézik.
    Most ezek után mit csodálkoznak?
  • Zsoltee_a_bator #33
    Az lenyegtelen szempont amugy, hogy a film maga jo-e vagy sem?

    Ha csinalnak egy megaszuperjo / ujszeru / agyondijazott filmet mondjuk Ron Hubbardrol, en meg fogom nezni, akkor is, ha amugy a hideg kiraz a scientologusoktol. Miert kene ennek koze lennie barmilyen ideologiai meggyozodeshez?
  • ostoros #32
    Mindegy, ne is törődj vele, bizonyára az irigység meg a nácizmus beszél belőlem. Megyek szembenézni a múltammal.
  • ostoros #31
    Gyökértelen.
  • WoodrowWilson #30
    A gyerekem nevelésében feltehetőleg részt vettem, ezért lehetek rá büszke. Apámra már felesleges. Minek szégyenkeznél amiatt, amit nem te csináltál? Szégyenkezni a történelem szégyenfoltjai miatt? Én ugyan nem szégyenkezek, nem voltam ott. Rosszul érezhetem magam amiatt, mert a múlt következményei rám is hatnak. Esetleg azért szégyellem, mert másokat érdekel, ezért engem is lenézhetnek. De nem azért, mert erkölcsi közösséget vállalok az ősökkel. Vagy örülök, mert régen faszán csináltak valamit, és szintén kihat a mára így vagy úgy.
    Utoljára szerkesztette: WoodrowWilson, 2016.02.27. 22:26:08
  • ostoros #29
    "Mégis miért lenne bárki büszke arra, hogy hova született? Mi közöd volt a dologhoz? Bárhova születtél volna, büszke lennél rá."
    Akkor ne legyél büszke az apádra se, de a gyerekedre se!
    De fordítsuk meg a kérdést, ha büszke nem lehetek, akkor szégyenkezni azért lehet? Ha felteszem, hogy valamelyik ősöm, nyilas volt, akkor szégyenkeznem kell miatta?
    Kötelező -e szégyenkeznem a magyar történelem szégyenfoltjai miatt, miközben büszke meg nem lehetek a fényes pillanatokra?
    Hogy is van ez?
  • ElNano #28
    Teljesen igazad van. Szerintem erőltetik a témát, csak azért is, és lassan kötelező vallássá akarják tenni a holokausztodat. (Amihez kurvára semmi közöm, kurvára nem érdekel, kurvára leszarom, kurvára nem érzek bűntudatot, nem is éreztem soha, részvétet sem, egy történelmi esemény a rengeteg közül és még csak nem is a legnagyobb népirtás, messze nem az, tehát nem a legborzalmasabb esemény az emberiség történelmében. Ennél sokkal-sokkal rosszabbak is történtek. Nem is olyan régen ráadásul.) Modernkori inkvizíció folyik a hitetlenek ellen. Középkori gondolkodású utolsó szarháziak játszanak gondolatrendőrséget. És? Ha ez a nácizmus ismérve, akkor tényleg náci vagyok. :D De én nagyon másként tudom, vagyis a nemzetiszocialista gondolkodásmódnak ennél azért jóval több alappillére van srác. De persze ha valaki másként gondolkodik, mint te, az náci. :D Nos, pont így gondolkodik egy náci! :D Soha nem voltatok ennél komolytalanabbak. De azért itt is megerősítem: Ha csak a beteges libbant eszme és a náculás lenne mint választási ehetőség, inkább az utóbbi.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2016.02.27. 19:58:18
  • Rotcsa #27
    Honnan tudod, hogy nem azért nem nézi meg, mert történetesen tényleg nem érdekli? Golden Globe-ot nyert, na és akkor mi van?
    Engem pl sok Oscar-díjas film sem érdekel és ennek semmi köze ahhoz, hogy ez a film történetesen holocaust-témájú.
    Ti azonnal besértődtök és a lehető legrosszabbat feltételezitek mindenkiről, akit hidegen hagy a holocaust-tragédia.
    Figy, én angliában élek és meséltem trianonról az angol lakótársaimnak, meg sok más nációból jöttnek is, köztük orosznak, akinek pl az 1848-as forradalom leveréséről is beszéltem. - Ez utóbbiban sok zsidó is harcolt, csak h egy kicsit ide is csipázz!! - Azt hiszed, egy kicsit is elkedvetlenedtek? Most akkor kezdjem el őket le anti-magyarozni, vagy mi?!! Vagy a meghalt zsidók miatt lenácizni az orosz,t csak mert nem érdekli a haláluk úgy, mint téged? Röhejesek vagytok az egész politikai hóbelebancotokkal együtt! Fel kéne már nőni!

    Én valószínűleg megnézem majd a filmet, mert úgy tűnik, ezúttal tényleg egy jó magyar fimről van szó és sok jó kritikát olvastam.
  • ElNano #26
    Továbbra sem érdekel, hogy nácinak tartasz. Sőt, a te ellenedben ha csak ez az egy lehetőség van, akkor ezerszer inkább legyek az, semmit hogy a degenerált, aberrált, szerencsére egyre zsugorodóban levő és egyre elutasítottabb bandátok közé álljak.