Szekeres Viktor

Vicces új plakátokat kapott a Keanu

A Keanu új plakátjait az Oscar-gála előttre időzítették.

Új plakátokat kapott a Key and Peele duó főszereplésével készült akciókomédia, a Keanu. Ezúttal viszont nem eredeti plakátokon láthatjuk viszont az aranyos cicát, hanem az Oscar-jelölt filmekére hajazókon. Az "áldozatok" között ott van a Mentőexpedíció, a Mad Max - A harag útja, A nagy dobás, és természetesen A visszatérő.


A Keanu főszereplője tehát Keegan-Michael Key és Jordan Peele lesz, de a két komikus mellett még szerepelni fog többek között Will Forte, Method Man és Gabrielle Union is. A Warner Bros. stúdió gondozásában a tervek szerint Amerikában április 22-én bemutatásra kerülő akciókomédiát Peter Atencio rendezte, aki inkább tévés munkái révén lehet ismert (rendezett már Key & Peele-t és The Last Man on Earth-öt is), a forgatókönyvet pedig Alex Rubens és Jordan Peele írta.


A történet két igen egyszerű unokatestvérről szól, akik közül egyik macskáját, Keanut, elrabolják. Hogy visszaszerezzék őt, kíméletlen gyilkosnak adják ki magukat, így épülve be az egyik utcai bandába. Balszerencséjükre azonban a macska annyira keresetté válik, hogy igazi bandaháború robban ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!