Szekeres Viktor

18+: Új előzetest kapott A fekete ötven árnyalata

Cenzúrázatlan és kőkeményen felnőtteknek fog szólni A szürke ötven árnyalata paródiája.

Itthon február negyedikén kerül sor A fekete ötven árnyalata (Fifty Shades of Black) premierjére, de az Open Road Film segítségével Amerikában már január 29-én be fogják mutatni a filmet, melynek készítője és főszereplője Marlon Wayans, aki igencsak profi, ha paródiafilmekről van szó, így nem meglepő, hogy tőle érkezik A szürke ötven árnyalata kifigurázása, amihez most érkezett új, korhatáros előzetes.


Wayans rezüméjében olyan darabokat találhatunk, mint az A Haunted House, a Horrorra akadva (Scary Movie), a Táncfilm (Dance Flick) vagy a Ne légy barom, míg iszod a dzsúszod a gettóban (Don’t Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood). A színész a film stáblistáján íróként és producerként is fel fog feltűnni, s mellette még olyan színészeket láthatunk, mint Jane Seymour, Kali Hawk, Mike Epps, Fred Willard, Andrew Bachelor, Affion Crockett és Kate Miner. A filmet az a Michael Tiddes rendezte, akivel Wayans már az A Haunted House két részén is együtt dolgozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CairoJack #3
    Tottttttááááál szánalmas, hogy egy ilyen filmet leforgatnak. Ez még a Lólika show színvonalát SEM üti meg.
  • Inquisitor #2
    Elég borzasztó filmeket csinálnak a Wayans tesók mostanság, az meg ki van csukva, hogy ebbe pont nem szerepel a fél család. De majd meglátjuk.
  • Zombee #1
    Rezümé...