Szekeres Viktor

Kínában már 400 millió dollárnál tart Stephen Chow új filmje - itt az előzetes

Stephen Chow filmje döbbenetesen bevételt ért el Kínában.

Annak ellenére, hogy a Deadpool hatalmasat tarolt szinte minden piacon, nem ez a film a legsikeresebb a nemzetközi színtéren, hanem a Stephen Chow által készített The Mermaid, amely hazájában, Kínában szinte minden rekordot megdöntött. A The Mermaid alig pár hét alatt 419 millió dollár bevételt ért el, Amerikában pedig 35 moziban további 1 milliót múlt hétvégén. Ha valaki kíváncsi arra, hogy milyen filmre indulhatott be a legnépesebb ázsiai ország, annak ajánljuk az alábbi előzeteseket, melyek igencsak eltérő hangneműre sikeredtek.


A The Mermaidet (kínaiul: 美人鱼) eforgalmazója romantikus scifi-fantasyként írja le, főbb szereplői: Deng Chao, Show Luo, Zhang Yuqi és Lin Yun, utóbbi a címszereplő "hableány". A történet egy playboy üzletemberről szól, aki beleszeret egy hableányba, akit azzal bíztak meg, hogy ölje meg őt. A rendezőt, Stephen Chow-t a hazai közönség olyan filmjeiből ismerheti, mint az Üsd, vágd, focizzál! (Shaolin Soccer), A pofonok földje, vagy a CJ7 - A kis zöld látogató.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • oritomi #1
    Mintha 2 különböző film bemutatóját láthatnánk :) várós lesz,mert a korábbi filmjei is nagyon jók voltak,de azért a deadpool jobban adta nekem