Szekeres Viktor

Megvan a Baywatch-mozifilm új Pamela Andersona

Gyarapodik a Baywatch-film szereplőgárdája.

Egy modell, Kelly Rohrbach kaparintotta meg CJ Parker szerepét a tervezett Baywatch-mozifilmben - ez volt az a karakter, ami révén Pamela Anderson annak idején hatalmas népszerűségre tett szert a tévésorozat révén. Mindezt a nemsokára forgatásra kerülő film főszereplője, Dwayne Johnson tette közzé Instagramján pár videó kíséretében.


A 2015-os Sports Illustrated fürdőruhás év újoncának választott Rohrbach színészetet is tanult az egyetemen, s korábban olyan sorozatokban szerepelt, mint a Két pasi meg egy kicsi, illetve a Született detektívek. Az már korábban kiderült, hogy mellette szerepelni fog a filmben Zac Efron és Alexandra Daddario is.

A tervezett Baywatch-filmről egyelőre még mindig szinte semmit sem lehet tudni, mindössze annyi ismeretes a projekttel kapcsolatban, hogy a forgatókönyv korábbi verzióját jegyző Jeremy Garelick és Peter Tolan inkább a komédia oldaláról közelítette volna meg a történetet, melyben Pamela Anderson és David Hasselhoff karaktere is helyet kapott volna. Az ő szkriptjüket az a Damian Shannon és Mark Swift írta át, akik a Péntek 13-on is dolgoztak. Arról már nincs információnk, hogy ők is megtartották-e a komikus, az eredeti sorozathoz nem nagyon hasonlító megközelítést, vagy komolyabbra vették-e a figurát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!