Szekeres Viktor

Újabb amerikai mozis premiert törölnek a hazai programból

Nem kerül itthon mozikba a Jem and the Holograms.

A Creed - Apollo fia esetében nem nagyon érthettünk egyet azzal, hogy a film törölve lett a tervezett hazai mozis bemutatók közül, de valószínűleg nem sokan fogják megkérdőjelezni a UIP-Duna Film döntését, miszerint a Jem and the Holograms című film mégsem kerül a magyarországi mozikba decemberben. Mindezt a forgalmazó közölte a sajtóval, s természetesen elnézést kért az okozott kellemetlenségért. A nagy kérdés, hogy volt-e olyan idehaza, aki bármilyen szempontból csalódott a döntést illetően? Pedig a forgalmazó még szinkronos előzetest is készített a filmhez, amit meg is lehet nézni.


Az animációs adaptáció minden idők egyik leggyengébb startját produkálta pár hete Amerikában, hiszen annak ellenére, hogy 2413 moziban kezdtek el vetíteni, mindössze 1,3 millió dolláros bevétel keletkezett az előadásokra eladott jegyekből. Az három napra levetítve egyetlen mozinak átlagos 547 dollár bevételt jelentett, ami máshol egy teltházas előadással megvan. A Universal stúdió mondhatni egyetlen idei mellényúlása hazájában végül 2,2 millió dollár bevételt termelt (két hét múlva el is tűnt a mozikból), nemzetközileg pedig tovább 70 ezret. A bátor országok, melyek be merték mutatni: Horvátország, Izland, Norvégia, Omán, Szlovénia, Fülöp-szigetek és Egyesült Arab Emírségek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #2
    Húúú, de megható, hogy a középosztálybeli testvérek befutnak, miközben rinyálnak, meg drámáznak, hogy mily sanyarú is a sorsuk. Ááááh bolhafing az egész! Jaj de szomorú is, szánalmas kis életük. Úgy... de úgy sajnálom őket! :D
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2015.11.28. 18:04:17
  • Wittgen #1
    Nem kár érte, sőt.