Szekeres Viktor

Megvan, mikor érkezik a 6 milliárd dolláros ember

Argentin filmes készítheti el a Hatmilliárd dolláros ember mozifilmes változatát.

A TWC-Dimension bejelentette, hogy a Mark Wahlberg főszereplésével forgatni tervezett The Six Billion Dollar Man című akciófilm 2017. december 22-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban, valamint azt is, hogy a forgatás megkezdésének dátuma 2016. szeptembere lesz. Nagyszerű hír, hogy miután korábban kiderült, hogy a forgatókönyvet Damián Szifron fogja írni, most a stúdió azt is megerősítette, hogy a filmesre a rendezést is rábízták.

Mindez pedig természetesen azért nagyon biztató, mert az elmúlt évek egyik legjobb filmje egyértelműen az Eszeveszett mesék (Relatos Salvajes / Wild Tales) volt. Az argentin komédia nem csak hatalmas sikerben bizonyult, hiszen világszinten 26,5 millió dolláros bevételt produkált, hanem kritikai elismeréseket is kapott bőven, többek között a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjra is jelölték.

Az akcióscifiként és kémthrillerként is működő tévésorozatos-, illetve könyvadaptáció egy katonáról szól, aki egy titkos kormányzati programba kerülve szenved kis híján halálos kimenetelű balesetet, hogy aztán a modern technológia segítségével szupererővel felruházva hozzák őt vissza az életbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #2
    Nos, de igen, kb 1 idoben a 6 MILLION Dollar man-nel. A cime: The Bionic woman

    http://www.imdb.com/title/tt0073965/

    http://www.imdb.com/title/tt0071054/

    Gondolom az inflacio miatt lesz ez a film mar milliarddal, vegtere is 6 millio ma mar apropenz :P:D
  • Jawarider #1
    Skacok, nem volt ebből anno csajos sorozat is ?