Szekeres Viktor

Sigourney Weaver is visszatér az új Szellemirtók 3-ban

Most már végképp szinte minden régi arc szerepelni fog az új Szellemirtókban.

Először csak Dan Aykroyd, később pedig Bill Murray feltűnéséről adhattunk hírt a jövőre bemutatásra kerülő harmadik Szellemirtók-mozifilm kapcsán, pár napja pedig Ernie Hudsont pillantották meg a lesifotósok a forgatáson. Most pedig az utolsó szóba jövő színészt is kipipálhatjuk (sajnos Harold Ramis idén elhunyt), hiszen Sigourney Weaver szereplését maga a rendező, Paul Feig erősítette meg Twitteren

Az új Szellemirtók jelen állás szerint 2016. július 15-én kerül az amerikai mozikba, főszereplői pedig Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy és Leslie Jones lesznek, valamint Chris Hemsworth, Andy Garcia, Michael K. Williams, Matt Walsh és a fő rosszfiút játszó Neil Casey. Ha abból indulunk ki, hogy a rendező, Paul Feig mostanság nem nagyon tudott hibázni (Koszorúslányok, Női szervek A kém), akkor valószínűleg ez a filmje is kasszasiker lesz, főleg egy ennyire ismert brand mellett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    nem kell rebootnak lennie ahhoz, hogy elvetélt ötlet legyen ezekre a ripacsokra építeni a filmet. a régiek epizód-szerepeltetése is inkább csak a menteni a menthetőt kategória.
  • Ragnaar #2
    Tehát akkor szó sincse rebootról. Így azért más a helyzet, ha nem női karaktereknek kell hozni az eredetieket. (pl.Wankman mármár szélhámos nőcsábász karakterét nincs nő aki hozni tudná szerintem. A két geek tudós karaktere szintén eléggé határeset..)
  • tomboy013 #1
    Még a végén valami élvezetes filmet fognak összehozni :D