Szekeres Viktor

Terjeszkedik a SportKlub

Most már több, mint 2 millió háztartásban lesz elérhető a SportKlub.

2015 őszétől a UPC előfizetői ismét korlátlanul elérhetik a SpotrtKlub műsorát, hiszen az visszakerült a szolgáltató kínálatába. A sportok szerelmesei örömmel konstatálhatják tehát, hogy a Tematic Media Group által terjesztett csatorna 94 szolgáltatón keresztül mára mát több, mint kétmillió háztartásba jut el. A hivatalos közlemény szerint a "SportKlub az egyik legszínesebb tematikus adó a magyar piacon", ami vagy igaz, vagy nem, de abban semmiképp sem téved a közlemény, hogy az adó "a sporteseményeken túl magas arányban kínál saját gyártású produkciókat, háttérmagazinokat és szórakoztató-, valamint hírműsorokat."

Aki nem ismerné a SportKlub kínálatát, annak íme pár szemelvény: a különböző sportközvetítések mellett hétfő esténként például jelentkezik a Fradi TV, amely egész évben bepillantást enged Magyarország legnépszerűbb sportklubjának kulisszatitkaiba, immáron napi négy élő adás láthatunk a Híradóból, de ezen a csatornán fut a Helló, Angyalok!, a Trollfoci TV és a 3 Menet Havas Henrikkel című műsor, amelyben a Tanár Úr néven futó újságíró a szorítóban faggatja riportalanyait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • korbin555 #1
    Elveszítettek minden jogdíjat, nem tudom mit kínlódnak. A szerb, szlovén, horvát változata él és virul, ott több csatornájuk is van. Itt meg a DIgi és a Sport TV akkora konkurencia, hogy csak agonizálnak mellettük. Két hét alatt 2 (!) élő sportközvetítés, így néz ki egy sportcsatorna? A Fehérvár EBEL meccsein kívül nem adnak semmit, csak bugyuta stúdióműsorokat, meg napi több óra reklámot.