Szekeres Viktor

Már csak egy csatornán lehet látni magyar focit

Mostantól csak az M4 közvetít magyar bajnoki labdarúgó mérkőzéseket.

Az MTVA a magyar labdarúgó bajnokság hétvégi megkezdése előtt jelentette be, hogy az OTP Bank Liga 2015/16-os szezonjának mérkőzéseit a hétvégén induló M4 Sporton láthatják a nézők. A kiválasztott mérkőzéseken kívül a heti összefoglaló műsort is a közmédia új sportcsatornáján követhetik figyelemmel. Az egy időben kezdődő mérkőzésekről a közmédia rádiós körkapcsolásban számol be.

Ennek értelmében a hétvégén elrajtolt bajnokság első fordulójából szombaton az Újpest FC-Paksi FC és a Budapest Honvéd - Videoton, míg vasárnap a Szombathelyi Haladás - Ferencváros mérkőzést közvetítette az M4 Sport - utóbbit technikai hiba miatt nem végig. Mindez egyébként azt is jelenti, hogy az eddiginél jóval kevesebb meccs kerül a képernyőre, az eddigi 6-7 helyett mindössze 2-3, bár némelyik kimaradó meccset, mint például a mai napon a Békéscsaba - Debrecent felvételről le fogják adni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szomferi #7
    szerintem meg sehol nem lehet látni azt...
  • Ragnaar #6
    A magyar labdarúgó bajnokság sajnos nem egy szórakoztató műfaj, mint pl. az angol , olasz, spanyol stb.. Ha megnézzük magyar csapat nem volt nemzetközi kupa résztvevője kb.25 éve.



    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.07.21. 09:56:33
  • Zombee #5
    Szurkolj akkor a helyi NB3-as csapatnak! Sose értettem a rajongást távoli csapatok iránt. Egyszer láttam egy NB1-es bajnokit a tévében pár éve, ugyanolyan kriplilötyögés volt, mint nem sokkal korábban egy NB3-as meccs, amin kint voltam. Ennek nem sok köze van a focihoz.
  • zetortraktor #4
    Miért lenne sok? Hiába akarok kimenni a csapatom meccsére, ha másik városban lakom. De aki ugyanott lakik, az is bukja az idegenbeli meccseket. Meccsre járni van lehetősége sokaknak, de a többség csak tévében láthatna NB1-es meccset. Szóval hiába jutott fel a csapatom, hiába láthattam volna őket, mivel a tévé nem közvetítette a meccset, szívás. Tavaly legalább láttam volna.
  • Szefmester #3
    őszintén szólva még ez is sok... ha nem adnák akkor legalább lenne minimális motiváció (és kíváncsiság) hogy az emberek kijárjanak. Adják le tévében akkor ha már a stadionokban nincs szabad hely!
  • KRTuning #2
    legális mafia.
  • Dewri #1
    A 159 nézős felcsúti meccset is adják? Vicc az egész magyar foci...