Szekeres Viktor

Az új Steve Jobs-előzetes egyértelműen a hónap mozis trailerje

Eddig is várt film volt a Steve Jobs. És az is maradt. Mikor lesz már január?

Úgy tűnik, hogy a Universal nem bízza a véletlenre a Steve Jobs sikerét, hiszen a stúdió nem elégszik meg a remek kritikákkal, hanem a kampányt is maximálisra próbálja húzni. Ez persze nem is csoda, hiszen annak ellenére, hogy itthon csak januártól láthatjuk a filmet, odakint már október kilencedikén sor kerül a premierre. Az életrajzi alkotás főszerepében Michael Fassbendernek nyílik lehetősége a brillírozásra alakítja, de mellette szerepelni fog még Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels, Katherine Waterston és Michael Stuhlbarg is.


A Walter Isaacson könyvén alapuló film rendhagyó módon mindössze 3 nagyobb jelenetből állna, amelyek valós időben játszódnának - ezekből ismernénk meg az Apple egykori első emberét. A három nagy jelenetre három nagy termékbemutató előtt kerül sor. A filmet a Trainspotting és a Gettómilliomos rendezője, Danny Boyle készítette, a forgatókönyvet pedig az az Aaron Sorkin írta a forgatókönyvet, aki Hollywood egyik legelismertebb írója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    ha faszbender, akkor csak szar lehet...
  • bunny #1
    Ez a színész még csak nem is hasonlít. Kutcher ezerszer jobb volt a szerepre. Merthogy ugye már volt egy Jobs életrajzi film ...