Szekeres Viktor

Újabb kötelező életrajzi film készül

Aaron Sorkin ismét életrajzi filmet ír.

A TheWrap értesülései szerint Cate Blanchett főszereplésével életrajzi filmet terveznek készíteni Lucille Ballról, mely egycsapásra kötelezővé akkor vált, amikor a hírből kiderült, hogy a forgatókönyvet nem más írja, mint Aaron Sorkin. Sorkint sokan zseniális tévésorozatai (Az elnök emberei, Esti meccsek, Híradósok) révén ismerik, de az író olyan filmek remek szkriptjét szállította eddig pályája során, mint az Egy becsületbeli ügy, Social Network - Közösségi háló, Charlie Wilson háborúja, vagy éppen a bemutatásra váró Steve Jobs, bár ez utóbbiról még nem tudjuk, hogyan sikerült.

Lucille Ball Amerika első tévés kedvence volt, aki az ötvenes években az I Love Lucy című komédiában tett szert hírnévre. Az életrajzi film a tervek szerint Ball és a sorozatban ugyancsak szereplő Desi Arnaz 20 éves házasságának krónikája lesz - a párnak két gyermeke született 1960-as válásuk előtt. Ez a két gyermek, Lucy Arnaz Jr. és Desi Arnaz Jr. a gyártó Sony Escape Picturestől produceri pozíciót kapott a filmben, így a hitelességgel minden bizonnyal nem lesz gond. A nagy kérdés már csak az, hogy ki legyen a rendező.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    És akkor mi van? Sorozatot amúgy sem nézek. Lucie Bell-t nem tudom, kicsoda, miatta érdektelen, teljesen mindegy, ki írja-rendezi.
  • KoLaMan #2
    Már aki nem ismeri...
    Amúgy teljesen egyszerű: nézd meg mondjuk a The Newsroom (Híradósok) első részét, és ha uncsi, vagy nem érdekel, akkor tényleg nem neked való, és neked Aaron Sorkin valóban érdektelen.
    Ha ellenben nem tudod abbahagyni, és az első szezon 10 részét egy-két nap alatt lezavarod miközben töltődik a 2-3. szezon - akkor onnantól tudni fogod, hogy ki az az Aaron Sorkin.
    Ennyire egyszerű.
  • Zombee #1
    Kötelező? Ideát nem is ismerjük, teljesen érdektelen.