Szekeres Viktor

Itt az HBO új scifisorozatának előzetese

A jövő év egyik legjobban várt sorozata kapott előzetest.

A Trónok harca után újabb nagyszabású projektbe vágta fejszéjét az HBO, ez pedig nem más, mint a Feltámad a vadnyugat feldolgozása, mely 2016-ban Westworld címen kerül bemutatásra, s melynek a napokban megérkezett az első előzetese. A Westworld alapjául szolgáló hetvenes évekbeli Michael Crichton által rendezett scifi története a jövőben játszódik és egy olyan szolgáltatás áll a középpontjában, mely révén szenzációs nyaralási lehetősége nyílik meg az emberek számára, akik az általuk kiválasztott korban tölthetnek el néhány kellemes napot. Mindezt jelmezbe öltöztetett androidok biztosítják számukra, azonban idővel egyre több a meghibásodást észlelnek köztük és a robotok elkezdenek önálló életre kelni.


A Westworld producerei között ott van J.J. Abrams is, a szereplők között pedig Ed Harris, Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, James Marsden, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Shannon Woodward és Rodrigo Santoro. A sorozat készítője Lisa Joy és az a Jonathan Nolan, aki Christopher Nolan filmjeinek rendszeres forgatókönyvírója, s aki 4 éve kóstolt bele a tévézés világába A célszemély (Person of Interest) című krimisorozattal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #2
    Nem hittem volna hogy sir Hopkins is elvállal egy sorozat szerepet.... Node persze neki ez már jutalomjáték... réges rég elért mindent amit színész elérhet... hiszen minden idők egyik legnagyobb zsenije...
  • NEXUS6 #1
    Hmmm. A színészek miatt akár jó is lehet.

    De ennél az ótvar androidos sci-finél nem találtak jobbat? Kb Cameron is innen vehette az alapötletet a Tyerminatorhoz.