Szekeres Viktor

Itt a True Detective 2. évad új előzetese

Továbbra is erősnek tűnik A törvény nevében új szezonja.

Új előzetes érkezett A törvény nevében, azaz a True Detective második szezonjához, s ebben már a főbb szereplőket alakító Rachel McAdams, Colin Farrell, Taylor Kitsch és Vince Vaughn is megszólal, miközben újabb részleteket látunk a sorozatból, mely június 21-én tér vissza Amerikában, s a tervek szerint a hazai HBO is elkezdi adni 22-én. Az az előzetesből is kitűnik, hogy az okkult tematikát ezúttal a nagyvárosi veszi át, a középpontban a szállítmányozás világa lesz, a helyszín pedig Kalifornia.


Az új szezon főszereplői mellett még kiemelt mellékszerepben lesz látható Kelly Reilly, James Frain, Christian Campbell, Lolita Davidovich, és Abigail Spencer. Az epizódok forgatókönyvét ismét Nic Pizzolatto írta, de ezúttal a rendezők, mint a legtöbb sorozat esetében, egymást fogják váltani, nem lesz állandó személy.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #1
    A sorozatok lassan átveszik a mozis szórakoztatás szerepét ... több jobb sorozat volt az elmúlt évben is, mint film a moziban ... és úgy tűnik erre csak rátesznek egy lapáttal a csatornák.