Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a két legviccesebb tévésorozat

Az HBO továbbra is támogatja vicces sorozatait.

Az HBO meg sem várta a vasárnapi premierek nézettségi adatait, s máris döntött a jelen két legviccesebb sorozatának sorsáról - természetesen pozitív előjellel. A csatorna ugyanis berendelte egyrészt Az alelnök (Veep) ötödik szezonját, másrészt pedig a Szilícium-völgy (Silicon Valley) harmadik szezonját, ami egyben azt is jelenti, hogy mindkét komédia visszatérhet a képernyőre 2016 tavaszán. S ki tudja, talán még később is, hiszen nézettségükre igen jótékony hatással van az a tény, hogy a Game of Thrones vezeti fel őket.

Ha eltekintünk a nézettségi adatoktól, akkor sem meglepetés a két komédia folytatása, hiszen a Veep évről-évre az Emmy-díjátadók egyik kedvence, nem csak a sorozat kapja folyton-folyvást a jelöléseket, hanem a színészek is. A Silicon Valley, pedig tavaly azt a bravúrt hajtotta végre, hogy rögtön első évadával bekerült a szakma által öt legjobbnak tartott komédiasorozat közé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DJ Boss #6
    Biztos nem tudjátok, de az részenként felvett "alánevetés", egy elővetítésen a közönség reakciója.
    Az már más kérdés, hogy tényleg vicces-e, amikor nevetnek.

    És egy harmadik, hogy kell-e alá. Engem például egy cseppet sem zavar, tökre leszarom, oda se vigyelek. Ez az alkotó dolga, és mondhatni egy stílus.

    A színvonal valóban ingadozott az utóbbi évadokban, de mostanában újfent elégedett voltam a 8. évad részeivel, kicsit rendbe jött.
  • bdzsana #5
    Én pont ezért hagytam abba. Lenne potenciál abban a sorozatban, de a másodpercenkénti vihogás nagyon bosszantó. Miért akarják helyettem eldönteni mi a vicces és mikor kell röhögni?
  • zetortraktor #4
    "az a Big Bang Theory-t nézi, az legalább tényleg szórakoztató és vicces. "

    Ezt én is csak poénnak tudom felfogni. Ez az a sorozat, amikor a hülyék kedvéért még be is játsszák, hogy mikor kell nevetni, mert egyébként az embernek fogalma se lenne róla, ugye?

    Nem hiszem, hogy bármelyik HBO-ssal együtt lehetne emlegetni. Mindkettő évadnyitója zseniális volt, tippre bármikor hazavágja a Big Banget, de aláírom, hogy az egyik intelligens humor, amire nem sokan vevőek, míg a másik a sasjózsis vonalat képviseli, ami ezerszer népszerűbb, hiszen azt marinéni és pistabácsi is érti.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2015.04.15. 12:08:41
  • Tikal #3
    LOL, ez tényleg vicces volt :D
  • bunny #2
    A cím esetleg úgy lenne helyes, hogy a két legviccesebb HBO tévésorozat.
    Mert egyébként közük nincs a viccességhez, max relatív a portfólión belül. Ha valaki kockákról akar vicces sorozatot, az a Big Bang Theory-t nézi, az legalább tényleg szórakoztató és vicces.
  • Wittgen #1
    A SV szódával elmegy, van 1-2 poén, néha pár okos/értelmiségi vicc, de maguk a karakterek rém szánalmasak, nem pedig mókásak. Az ember nem nevet rajtuk/velük, hanem megvetően néz rájuk.