Szekeres Viktor

Megvan az új The Walking Dead-tévésorozat címe

Emésszük: Fear The Walking Dead lesz a cím.

Robert Kirkman, a The Walking Dead képregények készítője Twitteren jelentette be, hogy a tévés adaptáció testvérsorozatának a címe Fear The Walking Dead lesz. Az író azt ígérte egyébként, hogy nemsokára további híreket is kapunk a sorozatról, melyről még mindig minimális információ áll rendelkezésünkre. Éppen ezért jó hír, hogy az első előzetes már a The Walking Dead 5. évados zárórészét követően bemutatásra kerül.

A széria 6 részes első szezonja egyébként egy, egyelőre még meg nem nevezett nyári időpontban kerül képernyőre az amerikai AMC csatornán, s ezt követően 24 órán belül az AMC Network nemzetközi csatornái is műsorukra tűzik a sorozatot. Így tehát itthon is azonnal látható lesz a széria, csak azt kell megszoknunk, hogy ne a FOXon keressük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kiralysanyi #3
    Fear The Walking Dead? Mennyivel fantáziadúsabb, mint az hogy "The Walking Dead Spinoff"...
  • kalapos01 #2
    A Z Nation semmibe nem bukott bele, él és virul. És a képregény, amiből készült a színészek nélkül is nagy siker. Na, nem mintha az amerikai közönségnek vagy bárkinek bármikor is számítottak volna a színészek egy tévésorozatban.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2015.03.30. 13:41:46
  • sárkánylovag #1
    Hát ezt tényleg emészteni kell.
    De azért azt mondjuk el azt gondolják hogy a zombis világ szenzációs pedig nem, a Z-Nation is ebbe a hitbe bukott bele.
    A színészek színészi teljesítménye a szenzációs ami bármilyen filmtémában megállná a helyét, ha kiveszed ezeket a színészeket a fanok ugyan maradnak de ez attól még nem borítékolhatóan lesz siker amíg nem látjuk az új színészgárdát.
    De hogy könnyebb dolgod legyen képzeld bele a mai magyar "színész krémet" és megérted.