Szekeres Viktor

Kiderült, melyik robot kaphat először saját Transformers-filmet

Űrdongó lehet az első Transformers-spinoff főszereplője.

Az már pár hónapja nyílt titok, hogy a Paramount Pictures nem éri be azzal, hogy 2 vagy 3 évente elkészít egy milliárdos világbevételű Transformers-filmet (és itt a hangsúly tényleg a "világ" előtagon van, mert az amerikai közönséget nem olyan könnyű bepalizni, mint minket, a legutóbbi három film belföldi bevételei sorban: 402, 352 és 245 millió dollár, míg Amerikán kívül: 434, 771 és 859 millió dollár), hanem univerzumot akar építeni köré, s mint a Star Wars-filmek vagy a Marveles franchise esetében, akár évi gyakorisággal előrukkolni epizódokkal, hol a fősodorhoz tartozó részekkel, hol melléksztorikkal foglalkozó, önálló filmként működő spinoffokkal.

A spinoffokkal kapcsolatos hír, hogy a Hasbro elnök-vezérigazgatója, Brian Goldner a Global Consumer Conference-en "elszólta magát" és megemlítette, hogy a tervezett jó pár Transformers-mozifilm közül a spinoffok csak pár karakterre koncentrálnának. Ezek közül pedig konkrétan a sárga Camaróvá átváltozni képes Űrdongót (Bumblebee) említette.

Korábbi értesülések egyébként egy Transformers One-mozifilm tervéről is beszámoltak, mely egy előzmény lenne, ami Cybertronon játszódna, mely bolygót egy rövid ideig az első mozifilmben is láttunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #13
    Az nem Bay érdeme.
  • Szefmester #12
    A képregényekhez képest a filmek egytől egyig borzalmasak voltak. Mind a fő sztorivonal, mind a mellékszereplők, mind pedig a kivitelezés terén.
    Látványos? Az! Jó? Nem!

    De van egy rakat ember a környezetemben is akik meg nem néznének egy olyan filmet ahol a történet és a színészi játék a lényeg.. nekik robbanások, meg digitális filmtrükkök kellenek. (és jellemzően olyan az igényszintjük hogy mozis torrentes verzióban nézik meg, csak mert frissen akarják látni)

    A TF-ből SOKKAL!! többet ki lehetett volna hozni a "jó csaj" és a látványos robotok helyett szintből.
  • Ender Wiggin #11
    De azt Bay javára lehet írni, hogy nem a nyomi VW bogár vonalat vitte tovább...
  • dlb #10
    Teljes mértékbe egyet értek a hozzászólásoddal. Egy kib@szót melós nap után szeretem én is takarékra tenni az agyam és egy szorakóztató filmet (bármilyen műfaj) megnézni. Nincs mondani valója, kit érdekel ha éppen azt a másfél-két órára kikapcsol a hétköznapi mókuskerékből. A másik ha valaki azzal tüntet, hogy ő csak olyan filmeket néz aminek van mondani valója és hogy milyen jó volt az a film amelyikbe x nemzet, x népcsoportot/ benszülöttöt hogyan mészárol x-dik feldolgozásba és közbe popcort zabál. Félre ne értsetek nincs bajom az ilyen filmekkel de kicsit beteges és aberrált ilyennel tüntetni hogy ez jó film, holott film 90% az ember ember elleni gyarlóságáról szól. Akkor kivel is van baj? Lehet agyhalott zombi vagyok, de más emberek kínzásáról szóló filmet nem igazán tudom szórakoztató jó filmnek tartani.
    Utoljára szerkesztette: dlb, 2015.06.01. 14:30:14
  • Zombee #9
    Akkor te nem olvastad 7 évesen 1991-ben az első itthon kiadott számokat a képregényből, és németül sem nézted a régi sorozatot. Az, hogy az élőszereplős film, amit 7 évesen is imádtam volna, anno 2007-ben már nem bűvölt el, nem feltétlenül a gyerekkor elmúlásával magyarázható, a régi rajzfilmeket ma is megnézem, van egy jó egész estés is az Unikron elleni csatáról.

    Űrdongó karaktere se a képregényekben, se a rajzfilmekben, se a filmekben nem volt érdekes, egy önálló filmben én nem látok sok fantáziát. Hogy a gyerek mit képzel bele a játékba, az már mellékes, a karakter már 30 éve olyan, amilyen, az nem fog változni.
  • cateran #8
    Filmek PEGI? M`kay, hozzerto hozzaszolas volt, koszonjuk...Gondolom a PG13-ra gondolsz
    "A trademark for a movie rating indicating that admission will be granted to persons of all ages but that parental guidance is suggested in the case of children under the age of 13"
    Vagyis 13 eves kor alatt szuloi felugyelettel..hu ez am a gyerekfilm...
    ""2 barely incomplete uses of "motherfucker"

    6 to 12 uses of "shit"

    4 uses each of "hell", "damn" "ass" and "crap"

    1 use each of "bitch" and "ho""
  • MerlinW #7
    Bármit is nézel bele, a TF filmek PEGI 12+-es családi filmek :)
  • tomboy013 #6
    Az átlag ember csak okoskodni meg ítélkezni tud, ennyi a baj a világgal. Imádom mikor filmes ízlés alapján képesek egyesek világmegváltó bölcsességeket papolni :D
    Saját magamból kiindulva azt kell mondjam nekem például nem minden pillanatban ugyanolyan a filmes ízlésem, mert ugye az ítélkező emberek szerint csak sztenderdek léteznek, aki ezt vagy azt szereti. Vannak szerintük a buta ostoba emberek akiket csak a látványos effektek érdekelnek és vannak ők és hozzájuk hasonlók akik a szerintük minőségi, eredeti és jó történettel bíró filmeket nézik meg és mélyen lenézik a másik kategóriát vagy kinevetik. Ezt egyébként tökéletesen le lehet szűrni akár itt az SG fórumozók között is amikor valamilyen nagy költségvetésű, látványos filmről cikkeznek.
    De visszatérve, nekem van mikor olyan filmre vágyom aminek jó a története és nem feltétlen látványos, akár régi film is lehet és van mikor kikapcsolom az agyam és a látványt akarom élvezni és nem hinném, hogy ezzel egyedül lennék. Vajon miért bűn egyesek szemében, hogy az emberek zöme élményt akar amikor moziba megy és olyan látványt amivel a hétköznapokban nem találkozhat. Hiszen javarészt ezért jár az ember moziba, hogy kiszakadjon a szürke hétköznapokból mert ugye a többség alkalmazotti munkát végez ami nem túl nagy élmény. A látvány ha nem is maximálisan de ki tudja elégíteni az embereket 2-3 órára ameddig a moziban lazít.
  • cateran #5
    No, es a TF filmek hol gyerekmusorok? Ja, sehol? Akkor jo az ervelesed...
  • culas25hc #4
    Azért ne próbáljuk már meg úgy beállítani ezt a franchise-t, mint a kisgyerekek álmának megfilmesítőjét. Ez egyszerű haszon húzás a nép igénytelenségéből, és ami a leginkább szánalmas, hogy a mindenki által szidott amerikai nép lassan öntudatosabbnak bizonyul, mint a világ többi része.