• tomboy013
    #6
    Az átlag ember csak okoskodni meg ítélkezni tud, ennyi a baj a világgal. Imádom mikor filmes ízlés alapján képesek egyesek világmegváltó bölcsességeket papolni :D
    Saját magamból kiindulva azt kell mondjam nekem például nem minden pillanatban ugyanolyan a filmes ízlésem, mert ugye az ítélkező emberek szerint csak sztenderdek léteznek, aki ezt vagy azt szereti. Vannak szerintük a buta ostoba emberek akiket csak a látványos effektek érdekelnek és vannak ők és hozzájuk hasonlók akik a szerintük minőségi, eredeti és jó történettel bíró filmeket nézik meg és mélyen lenézik a másik kategóriát vagy kinevetik. Ezt egyébként tökéletesen le lehet szűrni akár itt az SG fórumozók között is amikor valamilyen nagy költségvetésű, látványos filmről cikkeznek.
    De visszatérve, nekem van mikor olyan filmre vágyom aminek jó a története és nem feltétlen látványos, akár régi film is lehet és van mikor kikapcsolom az agyam és a látványt akarom élvezni és nem hinném, hogy ezzel egyedül lennék. Vajon miért bűn egyesek szemében, hogy az emberek zöme élményt akar amikor moziba megy és olyan látványt amivel a hétköznapokban nem találkozhat. Hiszen javarészt ezért jár az ember moziba, hogy kiszakadjon a szürke hétköznapokból mert ugye a többség alkalmazotti munkát végez ami nem túl nagy élmény. A látvány ha nem is maximálisan de ki tudja elégíteni az embereket 2-3 órára ameddig a moziban lazít.