Szekeres Viktor

Majdnem 3 órás lesz a Transformers 4

Ilyen hosszú Transformers-film nem készült még sosem.

Pár napja minden bizonnyal szívükhöz kaptak a Transformers-rajongók, amikor a filmes oldalakat böngészték várt filmjükkel kapcsolatos hírek után. Kiderült ugyanis, hogy Michael Bay nem viccelt, amikor azt mondta (vagy gondolta), hogy epikus filmet akar letenni az asztalra, ugyanis a Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) majdnem 3 órás, egész pontosan 166 perces lesz.

Összehasonlításképp az első Transformers 2007-ben 144 perces volt, az ezt 2009-ben követő A bukottak bosszúja 150 perces, míg a 2011-es harmadik epizód 154 perces. Ha így folytatják a készítők, akkor nemsokára megugorják a 3 órás lélektani határt. Persze, ha azt nézzük, hogy A kihalás kora egy új trilógia első része lesz, melyben új szereplőket kell megalapozni, valamint új alaphelyzetet kell felállítani, akkor érthető, hogy szükség van az időre. Kérdés, hogy ez a 2 óra 46 perc miképp fog megoszlani az akció, a techdemó és a szappanopera, valamint a stáblista között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #5
    szar még sosem volt ilyen hosszú :D biztos leadják többször ugyanazt a jelenetet a film során, mint az előzőkbe. Borzalom....
  • Zombee #4
    Bárcsak Marvel színvonal lett volna... legfeljebb Sony-Pókember színvonal. Látványos, de üres. Ráadásul a robotok csak statiszták a saját filmjükben.
  • Zombee #3
    Miért kéne új alaphelyzet? Az első három résznek sem volt összefüggő sztorija, sima 1., 2., 3. részek voltak. Nem jó valamit egy trilógián át húzni.
  • StoneCold7 #2
    Zseniális. Az első része még tetszett annó, mert hát újdonság volt ez az egész, de a 2. és 3. -iknál már csak azt éreztem, hogy ez igen gyenge, olyan marvel színvonal.
  • bertino #1
    ez aztan a hir.