Szekeres Viktor

A Holnapolisz bukása után lefújták a Tron 3-at

Úgy tűnik, hogy mégsem készül el a Tron: Örökség folytatása.

Márciusban még arról számolhattunk be, hogy nemsokára kezdődhet az új Tron-film forgatása, ráadásul Vancouverben már a munkálatok kezdésének pontos, októberi dátumát is megírták, azonban tegnap a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a Disney lefújta a projektet, (egyelőre?) nem lesz semmi a Tron 3-ból, melyet, akárcsak az Örökséget, Joseph Kasinski rendezte volna, és a főszerepre visszatért volna Olivia Wilde és Garrett Hedlund.

Mindez persze csak sajtóértesülés, tehát egyelőre hivatalos információ nincs, de meglehet, hogy nem is lesz, hiszen az is eleve csak sajtóértesülés volt, hogy lesz Tron 3, a Disney hivatalosan nem adott zöld utat a filmnek. Egyes hírek szerint a döntés kapcsolatban áll azzal, hogy a stúdió napokban bemutatott 200 millió dolláros új filmje, a Holnapolisz meglehetősen csalódást keltő teljesítményt nyújt a mozikban, így inkább nem kockáztatnak a Tronnal. Azzal a Tronnal, mely szereplésével anyagi szempontból ugyancsak alulmúlta az elvárásokat, bár az Amerikában termelt 172 millió dollár és a világ többi részén hozott pedig 228 millió mindenképpen korrekt eredménynek számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    A sci-fi, mint családi film téma rizikós. A kalózos viszont nem annyira. Arra az egész család nyitott lehet.
    Szerintem is kár lenne a Tront veszni hagyni, mert a visszatérés nagyon jó volt (az utolsó 2 percig).
  • kalapos01 #3
    Ha valamire, akkor családi filmre érdemes, mert az mindenkinek szól. A Disney a Tomorrowland előtt is csinált egy vidámparki játékából, igaz nem családi scifit, hanem egy családi kalandfilmet. Annak az volt a címe, hogy Pirates of The Caribbean. Elég nagy siker lett.
  • AZUL #2
    najah... ráadásul azért a TRON elág nagy kultfilm ezt bizonyította az új verzió is... nemhoyg szép eredmény, nagyon jó eredmény... és méltó folytatása az eredetinek mindeféle tekintetben, remélem lesznek tökösek és belevágnak, mert rengeteg potenciál van benne, s eredet történetet vinnék tovább, nem valami feldolgozás, ribút, meg tököm....
  • Inquisitor #1
    Hogy lehet egy gyakorlatilag sima családi filmre 200 milliót elkölteni és azt várni, hogy visszahozza az árát?