Szekeres Viktor

Már készül a Szemfényvesztők 3

Csak jövőre láthatjuk az új Szemfényvesztőket, de a harmadik rész már 2017-ben is megérkezhet.

A Variety értesülései szerint a Summit Entertainment, valamint anyavállalata, a Lionsgate annyira biztos a Szemfényvesztők (Now You See Me) folytatásának, a jövőre bemutatásra kerülő Szemfényvesztők: A második felvonás (Now You See Me: The Second Act) sikerében, hogy már el is kezdtek dolgozni a harmadik epizódon. Mindezt ráadásul a Lionsgate elnök-vezérigazgatója, Jon Feltheimer is megerősítette egy konferenciahívás során.

Mint ismeretes, az első rész mindenféle előzetes hírverés vagy gigasztár nélkül ért el a film Amerikában 118 millió dollár bevételt, a világ többi részén pedig 234 milliót - ráadásul mindezt teljesen eredeti produkcióként. Az talán mondanunk sem kell, hogy a legtöbb szereplő (Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Dave Franco, Morgan Freeman, Michael Caine) visszatér a második részre, egyedül Isla Fisher hiányzik szülés miatt, helyette Lizzy Caplan lesz benne Jon M. Chu filmjében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #3
    ? Mindhárom Ocean's film remek volt. De ennek már az első részét sem értettem miért sztárolták. Az egész egy nagy lehetetlenség volt.
  • RAZOR27 #2
    az első is minőségében egy száraz kutyaszar szintjét hozta, bár a szereplők ügyesen lettek válogatva, sajnos várat nem tudtak építeni ebből a ganéból. Aztán lehet hogy az újak jobbak lesznek, de én ezt már nem fogom kideríteni.
  • molnibalage83 #1
    Jó film volt, de a 2. részt is feleslegesnek érzem. Olyan, mint az Ocean's Eleven féle reamake. Kurva jó volt, de a 2. rész olyan katasztrofális volt, hogy a 3. részt soha meg sem néztem...