Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérő A függetlenség napja 2-ben

Újabb "régi" színészt sikerült szerződtetni az ID4 folytatására.

Egy ideje már tart A függetlenség napja folytatásának, az Independence Day 2-nek a forgatása, s a készítők valamiért nagyon fontosnak gondolják, hogy minél több színészt visszahozzanak az 1996-os filmből. Ezen törekvésnek megfelelően minden rajongó örülhet, hiszen a napokban Vivica A. Fox is csatlakozott a produkcióhoz. A színésznő a sztriptíztáncos Jasmine-t alakította az első filmben, de a második részben már kórházi adminisztrátorként fog feltűnni.

Fox mellett Jeff Goldblum és Bill Pullman is visszatér az ID4-ból, s a szerződés híre mellett a legérdekesebb az volt, amit Fox elmondott A függetlenség napja 2-ről. Az MLive-nak adott interjújából ugyanis kiderült, hogy a földönkívüliek visszatérnek bolygónkra a nagyjából az első rész után 15 évvel játszódó történetben, s az is kiderült, hogy javarészt Jesse Usherrel dolgozik együtt, aki a hírek szerint Will Smith karakterének fiát alakítja. Az említettek mellett egyébként még Liam Hemsworth és Charlotte Gainsbourg kapott kiemelt szerepet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • UUUU #4
    Win95SP1
  • Ender Wiggin #3
    biztos, hogy win95-ös volt az a vírus?
  • Cyberdog #2
    Most a Microsoft fejlesztői csapata fogja felvenni a harcot ellenük. Nincs jobb fegyver, mint a kék halál. :)
  • InfoCsill #1
    Szóval, miután az idegeneknek a mi jövőbeli szuper-kvantumszámítógépeinknél is fejlettebb számítógépeit sikerült megfertőznünk egy Windows 95 alá írt vírussal, most majd eljátsszuk ugyanezt egy Windows 10 vírussal? Vagy az lesz a film mondanivalója, hogy most már tűzfallal és vírusirtóval jönnek vissza, és új megoldást kell keresnünk? De hát akkor most hogy fogjuk őket legyőzni e? e.