Szekeres Viktor

Infók a Majmok bolygója 3-ról

Úgy néz ki, hogy War of the Planet of the Apes lesz a harmadik rész címe.

Az eredeti A majmok bolygója-sorozat, valamint Tim Burton 2001-es reboot kísérlete után harmadjára is nekifutott a franchise-nak Hollywood, s hatalmas sikert aratott vele. Így cseppet sem meglepő, hogy a 20th Century Fox már korábban bejelentette, hogy 2017. július 14-én bemutatja a harmadik filmet a reboot sorozatban, melynek címe a Collider értesülései szerint War of the Planet of the Apes lesz, s a története Andy Serkis egy tavalyi interjúja alapján öt évvel játszódhat az előző részt követően.

A harmadik epizód forgatókönyvét Matt Reeves írja Mark Bombackkel, s előbbi, miképp a második rész esetében, rendezőként is részt vesz a produkcióban. A tét pedig nem kicsi, hiszen a sorozat hatalmas sikerrel fut, s emellett még kritikailag is elismert. A 2011-es A majmok bolygója: Lázadás (Rise of the Planet of the Apes) Amerikában 177, a világ többi részén pedig 305 millió dollár bevételt termelt, így a 2011-es év egyik legmeglepőbb sikerévé vált. Míg a 2014-es folytatás, A majmok bolygója - Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) még ennél is jobban hozott: hazájában 209, Amerikán kívül pedig 500 millió dollárig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #11
    Sajnos gyengébb lett, mint az első rész, de még így is nagyon jó a legtöbb mozifilmhez képest. A rendező/forgatókönyvíró személye igen is sokat számít, főleg a forgatókönyv az ami mostanában a legtöbb filmnél szar.
  • kissssss #10
    milyen 2 film? volt ott több is.

    van aki már a bosszúállók első részénél kiverte a balhét.... és még én hőbörgök.
  • Zombee #9
    2 film után máris így hőbörögni... :)
  • kékherceg #8
    Az első rész számomra jobb volt, mint bármelyik majmok bolygója valaha. A második részre lecserélték a rendezőt (hiba volt), és megtették forgatókönyvírónak is (szintén hiba volt). Mivel mindkét szerepkörben megmaradt, gyanítható, hogy a harmadik rész még rosszabb lesz.
  • DantszEE #7
    Biztos azért volt kritikailag elismert, és anyagilag is jól termelő, mert ez csak egy "unalmas agyhalott majmos baromság".
  • kissssss #6
    igen én egy fanatikus művészlélek vagyok aki éjt nappallá téve alkot....... na most már jobban érzed magad.
  • tigeroo #5
    lehet unják de pénzt hoz... vagy te valami művészként dolgozol megalkuvás nélkül?
  • kissssss #4
    nem unják még ezt az agyhalott majmos baromságot?
  • RAZOR27 #3
    igaz! :D
  • akyyy #2
    nekem is csalódás volt az első részhez képest, de azért elfért a "többi" között. :D