Szekeres Viktor

Megvan, mikor csap le ránk A szürke ötven árnyalata 2 és 3

Egy ideig még várni kell a folytatásokra.

A Universal stúdió bejelentette, hogy mikor tervezi folytatni az idei év egyik nagy sikerfilmjét, A szürke ötven árnyalatát. Nos, aki azt várta, hogy minden évben láthat egy epizódot a franchise-ból, annak csalódnia kell, ugyanis A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) 2017. február 10-én kerül bemutatásra a mozikban, míg A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed) 2018. február 9-én. Mint ismeretes, ezt a két filmet már nem az elsőt rendező, Sam Taylor-Johnson készítheti el, de egyelőre az utódjának személye még nem ismert.

A szürke ötven árnyalata az idei év egyik legbiztosabb sikerének ígérkezett előzetesen, hiszen olyan filmről volt szó, melynek sem reklám, sem hírverés nem kellett, már akkor is nagyot kaszált volna, ha a könyvek rajongói megváltják rá a jegyüket. Ez meg is történt, itthon például egyetlen hétvége alatt 200 ezren fizettek be rá. Amerikában jelenleg 166 millió dolláros bevételnél jár a film, míg a világ többi részén 402 millió dollárt kasszírozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #5
    hááát... az IMDB-n 4.2 pontot kapot. Ez azért nem az a siker. ;)
  • Ender Wiggin #4
    "a könyvhöz képest nagy csalódás"

    beleolvastál? ehhez a förtelemhez (a fordítás is nagyon durva) képest egy Pákó-dalszöveg is nobel-díjas prózának hat. amúgy, ha szar volt az első, akkor lehet ám, hogy még egyszer nem lehet majd bepalizni a nézőket...
  • kalapos01 #3
    Ennyire nem tetszett?

    Egyébként hülye a kérdés. Nyilván azért, mert ezek jobbak lesznek. Ha tényleg ennyire rossz, akkor nyilván nem lesz nehéz javulniuk. (Egyébként meg sikeres volt, nem?)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2015.04.26. 15:19:19
  • Dewri #2
    Mert 3 részes a könyv és a bevétel elég ahhoz, hogy megpróbálják meglovagolni. Kérdés, hogy az első után ki fogja megnézni a másodikat, mert állítólag a könyvhöz képest nagyon ki lett herélve a film, emiatt a könyvhöz képest nagy csalódás. Így lehet, hogy senki nem nézi majd a kettőt és akkor nem lesz 3 se...
  • sárkánylovag #1
    1. is bűn rossz volt minek 2 3 ???