Szekeres Viktor

Gyűlnek A függetlenség napja 2 szereplői

Egy francia színésznő is érkezik az ID4 folytatásába.

Egyre közeledik A függetlenség napja második részének, az Independence Day 2-nek a forgatáskezdése, s ennek megfelelően egyre bővül a film szereplőgárdája. A napokban például a The Hollywood Reporter szellőztette meg, hogy a francia Charlotte Gainsbourg is csatlakozott a színészekhez, akik között már ott van Liam Hemsworth és Jessie Usher, valamint Jeff Goldblum is. Illetve elvileg számíthatunk Bill Pullman visszatérésére is, azonban ezt még nem jelentették be hivatalos formában. A frissen csatlakozó színésznő szerepéről nem lehet még semmit sem tudni, de az korábban kiderült, hogy Usher minden bizonnyal Dylan Hiller lesz, az első részben Will Smith által alakított Steven Hiller fia, míg egyes értesülések szerint Hemsworth karaktere Bill Pullman egykori elnökének vejeként kerül majd a képbe.

A Roland Emmerich által rendezendő film a tervek szerint 2016. június 24-én kerülne bemutatásra Amerikában, vagyis majdnem napra pontosan 20 évvel az első epizódot követően. A májusban kezdődő forgatási munkálatoknak alapjául szolgáló szkriptet legutóbb Carter Blanchard írta újra, míg az előző verziókat előbb Roland Emmerich és Dean Devlin készítették, majd pedig James Vanderbilt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #12
    Csillagközi invázió ? (Starship troopers) Azért az is értékelhető darab a témában.
  • Nebojsa1982 #11
    Mars Attacks nálam viszi a pálmát. Így visszanézve olyan Trónok harcás megoldások vannak benne, gondolok itt a sok gyorsan kimúló cameo szereplőkre.
  • Zombee #10
    Ez így igaz. Látványos, jó karakter is van benne, a sztori nem bonyolult, de működőképes, van benne pici humor, igen szórakoztató. Igaz, ma is jókat mosolygok, hogy a földi számítástechnika mennyire kompatibilis az idegenekével hardveresen és szoftveresen is. :)
  • Zombee #9
    Nem sok olyan film van, ahol a stáblista kezdetén az idegenek lengetik a zászlót.
  • zetortraktor #8
    Elég sokszor nyernek az élienek. Az emberek sem sokra mennek azzal általában, ha elzavarják az első hullámot, hiszen attól még jöhet a folytatás.
  • Axlkenobi #7
    Szerintem az ID4 minden hibájával együtt is a legjobb inváziós film, máig megállja a helyét, és számtalan mai blockbustert simán laposra ver (Marvel-filmek pl.). Hogy a folytatásból mit tudnak kihozni, azt el nem tudom képzelni, az első film nagyon azt sugallja, hogy az idegeneknek meszeltek, úgyhogy kíváncsian várom.

    Hirtelen két film jut eszembe, ahol az idegenek győztek: A testrablók támadása és a Skyline. Előbbi hihetetlenül jó film, utóbbi nagyon nem az.
  • Nebojsa1982 #6
    Egyszer már győzhetnének az élienek. Az első film is egy rakás giccs volt. Emmerich utoljára a Csillgakapuval tudott megyőzni arról, hogy tud filmet rendezni.
  • Globuska #5
    Gondolom most is megcidáztatjuk majd Őket!
  • Macropus Rufus #4
    nem volt elég a idegeneknek, hogy 1x már lebőgtek itt :D
  • EnxTheOne #3
    Remélem majd sokat meglehet tudni az idegenekről. Nem szeretem azokat a scifiket ahol jönnek gonoszkodni az idegenek és alig tudunk meg róluk valamit. :(