Szekeres Viktor

A közönség imádja a Liza, a rókatündért

A nézők szeretik a Liza, a rókatündért. Mással nem lehet magyarázni, hogy az érdeklődés iránta nem csökken.

Meglehetősen jó volt ugyan a fogadtatása előzetesen a Liza, a rókatündérnek, az előzetesek felkeltették a potenciális nézők figyelmét és a film kritikai visszhangja is remek volt, de persze mindebből nem lehetett arra következtetni, hogy sikeres lesz a premier. Mostanra viszont nyilvánvalóvá vált a film sikere, hiszen premierjének negyedik hétvégéjén is 10 309-en látták a filmet, így vasárnapra már 62 669-re kúszott fel az össznézőszáma, vagyis elérhető közelségbe került a 100 ezer néző.

A film szereplésében természetesen nem az egyébként közepesnek számító hétvégi nézettség az érdekes, hanem az, hogy a Liza, a rókatündér négy hete 11 961 nézővel debütált, vagyis az elmúlt hetek során az érdeklődés minimálisan csökkent csak iránta, míg például a vele egy időben bemutatott és 26 ezer nézővel debütáló Amerikai mesterlövész már 5 ezer nézőt sem érdekelt. A Liza második hétvégéjén 13 732 nézőt érdekelt (és megtartotta toplistás hatodik helyét), harmadik hétvégéjén pedig 10 875 jegyet adtak el rá (továbbra is 6. hely), hogy mostanra újabb minimális, 5%-os csökkenés mellett már a hétvége ötödik legnézettebb hazai mozikban futó alkotás legyen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #2
    Gyűlölöm a magyar filmeket az elmúlt 10-15 év felhozatalából. Zsigerből nem nézek semmit és kézzel-lábbal kapálózok ellene (megnézem őket azért, hogy tudjam, okkal morgok-e még mindig). De erre elmentem. Jó volt. Sokkal jobb, mint amire számítottam. Ami a mostani magyar filmekben főként zavar, az itt is megvolt, a minden ok nélküli meztelenség. Semmi pluszt nem ad a filmhez, maximum a 14-16 éveseknek :) De maga a film jó volt.
  • takysoft #1
    Mert nagyon hangulatos kis film :D