Szekeres Viktor

Az új Game of Thrones-előzetes az eddigi legjobb idei trailer

Valahogy így kell jó előzetest készíteni.

Megérkezett a Trónok harca (Game of Thrones) ötödik szezonjának legújabb ajánló videója, s ez a trailer is meglehetősen jól sikerült, bár az nagy kérdés, hogy a negyedik évad után vannak-e olyanok, akiket újabb és újabb reklámokkal kell győzködni arról, hogy nézzék a sorozatot. Az HBO április 12-én folytatja a népszerű fantasyt, ami, ha az elmúlt évek gyakorlatából indulunk ki, minden bizonnyal azt is jelenti, hogy a hazai (feliratos) bemutatóra április 13-án kerül sor, míg a szezon első részét szinkronosan április 26-án lehet megnézni. Aki pedig a folytatásra ácsingózna, annak jó hír lehet, hogy a csatorna már tavaly berendelte a széria hatodik szezonját.


A pár kimaradó (Bran? Hodor?) és a rengeteg visszatérő karakter mellett a Trónok harca 5. szezonjában sok új szereplő is feltűnik majd. Többek között érkezik Alexander Siddig, aki Doran Martellt alakíthatja, Oberyn bátyját, Toby Sebastian lesz Trystane Martell, Doran fia, Nell Tiger Free játszhatja Myrcella Baratheont, Cersei Lannister és Robert Baratheon legidősebb lányát, akinek valójában persze Jaime Lannister az apja. S ugyancsak a Doran Martell-féle szálban fog szerepelni DeObia Oparei, mint Areo Hotah. Mellettük feltűnik még Enzo Cilenti Yezzan szerepében, Jessica Henwick, mint Nym Sand, Rosabell Laurenti Sellers Tyene Sandként, Keisha Castle-Hughes Obara Sandként valamint Jonathan Pryce High Sparrow szerepében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #5
    Ez kb. ugyanaz mint az eddigiek, ha jól emlékszem. Persze aki nem ismeri a sorozatot annak valószínűleg nem egy nagy eresztés ez az előzetes. Az viszont mindenképp örvendetes, hogy lesz 6. évad is..
  • emberz #4
    Remélem Tirion ezt az évadot is túléli!
  • BaliBoy #3
    :DD

    Ebben a másfél percben lelőtték a teljes évad akció jeleneteit. (az eddigiekből kiindulva)
  • Narxis #2
    Ez brutáljó lesz.
  • sárkánylovag #1
    Hodor Hodor ...