Szekeres Viktor

Kiderült, mikor láthatjuk a Trónok harca 5. évadot

Idén nem április első hetében kezdődik az új Game of Thrones-évad.

Az HBO bejelentette, hogy április 12-én folytatja a Trónok harca (Game of Thrones) című fantasy sorozatot, ami, ha az elmúlt évek gyakorlatából indulunk ki, minden bizonnyal azt is jelenti, hogy a hazai (feliratos) bemutatóra április 13-án kerül sor, míg a szezon első részét szinkronosan április 26-án lehet megnézni. A csatorna azt is bejelentette, hogy április 12-én indítja útjának két komédiája, a Szilícium-völgy (Silicon Valley) és Az alelnök (Veep) soron következő évadát is. Mindhárom széria 10 epizóddal jelentkezik idén.

Az HBO testvércsatornája, a Cinemax is bejelentette pár sorozatának visszatérését, bár pontos dátumot nem említettek. Az már korábban kiderült, hogy a Banshee január kilencedikén, vagyis a mai napon folytatódik a harmadik szezonnal. Most pedig már azt is biztosra vehetjük, hogy a Válaszcsapás (Strike Back) utolsó szezonja nyáron kerül adásba, míg A sebész (The Knick) második évada ősszel

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Mivel köze nincs a sorozathoz, azt nem ő írja és fogalma sincs, hogy meddig fog menni, addig ki fog életben maradni, ezért nem írt semmit. Cserébe kapcsolatban van az írókkal, s elmondta, hogy mit gondol a végére.
  • Gabbbbbbbbbbbb #4
    A könyveknek tényleg nem lesz vége, Martin nem fog annyira sokáig élni. A sorozatnak viszont írt egy lehetséges befejezést.
  • Renátó1985 #3
    Ebből is látszik, hogy fogalmad sincs a sorozatról.
  • bunny #2
    Sose lesz vége, ez egy fantasy barátokközt :)
  • Paddy #1
    Martin papa inkább a Winds of Winterrel kapja össze magát. Elpusztulunk mi is mire befejezi a Tűz és Jég sztorit!