Szekeres Viktor

Pörgős akciójelenetek a Támadás a Fehér Ház ellen 2 forgatásán

Londonban forog az Olympus Has Fallen folytatása.

Londonban elkezdődött a Támadás a Fehér Ház ellen folytatásának forgatása, mely film értelemszerűen nem a Támadás a Fehér Ház ellen 2 címet fogja viselni a hazai keresztségben. A Millennium Films és a Focus Features produkciója ráadásul nem teketóriázott, hanem rögtön belecsapott a lecsóba. A Babak Najafi által rendezett film első napjain egy üldözéses, lövöldözős jelenetet rögzítettek az angol főváros utcáin és a munkálatokról számtalan fotó is készült a bámészkodóknak köszönhetően.

Az eredetileg Olympus Has Fallen címre hallgató mozi második része, a London Has Fallen értelemszerűen egy londoni terroristatámadásról fog szólni, melyre az angol miniszterelnök temetésén kerül sor. A második részre Gerard Butler mellett Morgan Freeman, Angela Bassett, Melissa Leo és Aaron Eckhart is visszatér, valamint kisebb szerepekben Robert Forster, Sean O'Bryan és Radha Mitchell. Újoncként Jackie Earle Haley, Alon Aboutboul, Charlotte Riley és Waleed Zuaiter, amiből ki is lehet találni, hogy milyen nemzetiségűek lesznek a rosszfiú, s talán azt is, hogy ki lesz a vezetőjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #7
    Tudásod felbecsülhetetlen, a sok idiótának fogalma nincs ezekről. Arról nem is beszétlve, ha egy mozifilm címe Sussex Drive 24 down lesz te azon kevesek közé fogsz tartozni az átlagemberek tömegéből akik tudják, hogy a kanadai miniszterlnöki rezidenciáról van szó.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.03.05. 12:40:37
  • Cyberdog #5
    Azokéval minimum igen, amelyek a világ sorsát is befolyásolhatják.
    Fehér ház, Kék ház (Cshongvade - Koreai Köztársaság), Downing Stree 10, Elysée-palota, Sussex Drive 24 (kanadai miniszterelnök rezidenciája), Palácio da Alvorada (brazil elnök palotája), Bellevue Palace (német elnök palotája), Kreml. Érdemes rájuk keresni is a neten, egyik némelyik lenyűgöző is.
  • Ingy2 #4
    Az Olympus has fallen és a White house down két különböző film xD
  • tomboy013 #3
    Miért is idióta aki nem tudja mi a Downing Street? Gondolom te tisztában vagy a világ összes országának a "Fehér házával"....
  • Cyberdog #2
    Támadás a Downing Stree 10 ellen? (Bár kicsi a valószínűsége, mert sok idióta nem tudja, hogy mi is van a Downing Street 10 szám alatt)

    Vagy esetleg
    Támadás a Big Ben ellen, de még ott van a Buckingham palota, vagy a Westminster palota is. S akkor csinálnak egy crossover-t és Johnny English fog az amerikai titkosszolgálat legremekebb fickóinka segítségére sietni. :D
  • Cickány90 #1
    Már kíváncsi vagyok, hogy ebből hogy írják majd ki magukat a magyar filmcím írók XD