Szekeres Viktor

Az előzetesből látni, hogy A lázadó hatalmas siker lesz

Odakint már A beavatott is siker volt, a hazai közönség pedig idén fedezheti fel igazán az ifjúsági filmsorozatot.

Már csak pár hét és mozikba kerül A beavatott folytatása, A lázadó (Insurgent). Ugyan ez a cím valamiért elhallgatja, hogy a Divergent eredeti címen ismert, Shailene Woodley főszereplésével készült posztapokaliptikus scifi második részéről van szó, de a plakát és az előzetes önmagáért beszél, szinte biztos, hogy az első epizód bevételeit (151 millió dollár Amerikában, 138 millió dollár Amerikán kívül) felül fogja múlni a második rész, ami mindenképp nagy sikert fog jelenteni a forgalmazó és gyártó számára.


Az Insurgent amerikai premierjére március 20-án fog sor kerülni, itthon pedig egy nappal korábban is láthatjuk már a filmet. A főszereplő Shailene Woodley mellett szerepelni fog még Theo James, Kate Winslet, Suki Waterhouse, Jonny Weston, Rosa Salazar és Keiynan Lonsdale, valamint két veterán színésznő, Octavia Spencer és Naomi Watts. A lázadót Robert Schwentke (RED, R.I.P.D. - Szellemzsaruk) rendezi, Neil Burgertől átvéve a marsallbotot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #4
    Hunger Games színvonalú valami, akinek az tetszik lehet, hogy ez is fog (előző részt láttam ebből az alapján mondom ezt.)
  • Tauri #3
    Az első rész is Isten volt, és ez is az lesz :)
  • kalapos01 #2
    LOL, milyen filmeket néz.
  • Ender Wiggin #1
    pedig bűnrossz volt az első is.