Szekeres Viktor

Elsőre nagy siker Matthew Perry új tévésorozata

Első nekifutásra sikeres az új Furcsa pár.

Több, mint 13 millióan látták Matthew Perry új szitkomjának, a The Odd Couple-nek az első epizódját, s ezzel az a hét egyik legnézettebb sorozatepizódja volt, még a The Walking Deadnél is több nézőt vonzott. Rá is fér a siker a színészre, hiszen a Jóbarátok befejezése óta nem nagyon jön össze neki a tévés élet, bármibe is kezdett bele, az nem élte túl az első szezont. Ez történt A színfalak mögött című drámával, a Mr. Sunshine című komédiával, s legutóbbi próbálkozásával, a Go On című, ugyancsak vicces sorozattal. Talán majd most. Bár persze arra az erős nyitány sem biztosíték, hogy a folytatásra nem csappan-e meg a nézőtábor.

A február 17-én bemutatott, igen klasszikus alapszituációra építkező komédiában Perry partnere Thomas Lennon. Az alaphelyzet pedig olyannyira klasszikus, hogy egy több évtizede írt Neil Simon-darabra, a Furcsa párosra épül, melyből filmek is készültek, sőt, a bohózatot többször is színpadra állították idehaza. A történet két lakótársról szól, akik közül az egyik igen szétszórt és rendetlen, a másik pedig mániákusan rendben tart mindent - Perry az előbbit alakítja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Vicces lenne egy fizető csatornán The Walking Dead-méretű közönség.

    Az ABC az AMC és nem fizetős csatorna (ezt a marhaságot honnan szedted?). Az egyik 104 millió, a másik 98 millió otthonban érhető el, kábé ugyanakkora a lefedettségük. Ezért a két sorozat nézettségét röhögve össze lehet hasonlítani. A sarkítás nem "kicsi".
  • Sequoyah #1
    A CBS (The Odd Couple) ingyenes orszagos csatorna, mig az ABC (Walking Dead) egy fizetos kabelcsatolna, amit joval kevesebb ember er el. Ezert a ket sorozat nezettseget ne hasonlitgassuk ossze.
    Kicsit kisarkitva olyan, mintha az RTL-Klubos Baratok Kozt nezettseget hasonlitanank az HBO-s Tronok harcahoz:)