Szekeres Viktor

A legnagyobb filmsztár volt a meglepetésvendég a Két pasi meg egy kicsi utolsó részében

Arnold Schwarzenegger is segített a Two and a Half Men búcsúztatásában.

A Két pasi meg egy kicsi, vagyis a Two and a Half Men készítői igen nagy dobásra készültek sorozatuk befejező 2 részében, s ez nem csak a történetre, hanem annak szereplőire vonatkozik. A sztoriról spoiler nélkül csak annyit érdemes elárulni (a hazai bemutató valamikor idén várható a VIASAT3-on), hogy Alan egy hatalmas pénzösszeghez jut, s ezzel párhuzamosan elkezd kételkedni abban, hogy Charlie valóban életét vesztette négy évvel ezelőtt.

A téma körüljárásához a múltból rengeteg színészt sikerült visszacsábítani a zár epizódra, többek között Angus T. Jones, a "kicsi", vagy a "Half Men" is szerepel, rajta kívül pedig olyan színészek alakíthatják magukat, mint John Stamos és Christian Slater. Azonban a legnagyobb meglepetést minden bizonnyal Arnold Schwarzenegger beszervezése jelenthette a nézők számára, aki egy Wagner nevű nyomozót személyesít meg a sorozatban, akit azzal bíznak meg, hogy kerítse elő Charlie Harper karakterét, ha életben van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #5
    Az helyesen így van:
    Je sues Charlie
    XD
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2015.02.22. 09:27:57
  • Lollerka #4
    ja es charlie sem tert vissza ha mar spoilerezunk
  • Lollerka #3
    alan nem jutott penzhez
  • Axlkenobi #2
    Én örülök neki, hogy írtak róla, mert így mindenképpen érdekel majd az epizód. Én ezt a sorozatot addig néztem, míg Sheen játszotta a főszerepet, utána pár részt még próbáltam a Kutcheres évadokból, de nem jött be. Arnie-val és (talán) Charlie Sheen-nel viszont tuti megnézem a finálét.
  • Achatius #1
    Na ezért szeretem az sg.hu-t. Spoilerezzünk végig mindent... :D