Szekeres Viktor

Itt az első hivatalos fénykép Vízemberről

Kiderült, hogy fog kinézni Aquaman a Batman v Superman: Dawn of Justice-ban.

Zack Snyder, a Batman v Superman: Dawn of Justice rendezője Twitteren mutatta meg követőinek, s ezzel közvetetten minden filmrajongónak, hogy miképp fog kinézni a mostani mozis DC-univerzum Aquamanje. A derült égből villámcsapásként lecsapó kép, mely a The Red Road című remek tévésorozat sztárját, Jason Momoát ábrázolja, természetesen azon nyomban bejárta az internetet, miképp a plakátra is felkerült hashtag is: #unitetheseven. Snyder tweetjében még annyi szerepel, hogy "There is only one true King", azaz "Csak egy igaz király létezik".

Jason Momoa Aquamanje először a 2016. március 25-én bemutatásra kerülő Acélember-folytatásban fog feltűnni, majd ezt követően a 2017-es Az Igazság Ligája-mozifilmben, hogy 2018-ban saját filmje főszereplőjeként is láthassuk őt. A legutóbbi információk szerint egyébként a Warner Bros. stúdió két forgatókönyvet versenyeztetett annak érdekében, hogy a lehető legjobb Aquaman-mozifilmmel állhasson elő. Egyrészt Will Beal próbálta filmre álmodni a szuperhőst, a másik szkripten pedig Kurt Johnstad dolgozott.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #26
    Hát a Batman vs Superman elég egyenlőtlen lenne. Nézzük mindjárt mi lenne ha Superman egyszerűen felrepülne Batmennel a holdra 5perc alatt. Ha meg van kriptonit onnantól Supermant Batman kb. 10 mp alatt megcsinálja a kütyüivel. Enyi. Kérdés még, hogy Aquaman melyik oldalon áll, mit tud , és hogy kerül oda. (még szerencse, hogy nem nekem kell írni a forgatókönyvet)
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.02.26. 14:32:29
  • god25 #25
    Hehe. Ma is megérte elolvasni a kommenteket. Röhögve indulok dolgozni.. thx :D
  • Zombee #24
    Nem. Az atlantiszi az Namor herceg volt a Pókemberben.
  • cylonflatus #23
    Nem volt neki valami haknija a másik univerzumban? Mármint az atlantiszi Aquamannek a Mravelben? Gyerekkoromból (igencsak nem most volt) emlékszek egy Pókember képregényre, ahol konkrétan az atlantiszi Aquamannel kerül összetűzésbe, és nem a Hydro-Mannel, vagy kivel.
  • Serutekin #22
    "tengerek császára" vagy ha sírni akarunk akkor vízlord :D
  • Sir Cryalot #21
    -lehet amazt sem , csak abba már régóta és mélyen beleivódott és át van itatódva
  • Ender Wiggin #20
    Magyarul viszont elképzelhető, hogy ugyanaz lesz a nevük... Mert Hydroember az még hülyébben hangzik, mint a Vízfej. A magyar nyelvet nem szuperhősködésre találták ki.
  • Dewri #19
    A Marveles Pókember ellenfél angolul Hydro-Man, aki egy bűnöző, a cikkben szereplő DC karakter viszont Aquamen, egy fél-atlantiszi hős. Tehát ez nem ugyanaz a két karakter.
  • Frank99 #18
    :-))))))))
  • schultz6354 #17
    Teso, bunk oo is vagy meg fax is, na de hat ezt betudom az alacsony iskolazottsagodnak, es ezt honnan tudom?Mert ha tudnal rendesen ovasni akkor megertetted volna hogy mit irt a hozzaszolo es nem csak kapasbol lefikaztad volna.